teomar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα σε ολους πρωτα απο ολα. Ειμαι καινουριος χρηστης και κατοχος ενος imac.Σιγουρα θα φανει γελοια η ερωτηση μου αλλα δεν ξερω τι να κανω.Περασα διαφορα προγραμματα οπως office toast limewire και δεν μπορω να βρω τον τροπο πωσ μπορω να κανω συντομευση.Ειχα την εντυπωση οτι την δουλεια αυτη την κανει η εντολη make alias αλλα μετα παρατηρησα οτι δεν ειναι αυτη η εντολη απο το μεγεθος αφου οση χωριτικοτητα ειχε στα applications ακριβως την ιδια ειχε και στην επιφανεια εργασιας.Με λιγα λογια ψαχνω την εντολη δημιουργια συντομευσης οπως εχουνε τα windows.Ευχαριστω Εκ Των Προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Το Make Alias είναι, σωστά το είπες. Δεν είναι το ίδιο μέγεθος όπως λες. Μήπως κατά λάθος πάτησες Duplicate αντί για Make Alias; Πάντως, αντί να γεμίσεις το Desktop με εικονίδια, μπορείς, είτε να βάλεις τις εφαρμογές που θέλεις στο Dock, είτε να φτιάξεις ένα Stack με τον φάκελο Applications στο Dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Τελικα καταλαβα τι εγινε.Οταν εκανα make alias ενα προγραμμα στην επιφανεια εργασιας παταγα το space bar για να δω χωριτικοτητα και μου εδειχνε οχι του αρχειου αλλα ολου του folder που ητανε μεσα το αρχειο.Το καταλαβα οταν καποια στιγμη πατησα get info στο alias που ειχα κανει και μου εδειξε και τις δυο χωριτικοτητες (και του αρχειου και του folder).Να σαι καλα παντως και ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 είτε να φτιάξεις ένα Stack με τον φάκελο Applications στο Dock. Το καλύτερο κατα τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Το καλύτερο κατα τη γνώμη μου. Ακομα καλυτερη λυση το himmelbar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Kαλό αλλά άσχημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ylianos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα σε ολους πρωτα απο ολα.Ειμαι καινουριος χρηστης και κατοχος ενος imac.Σιγουρα θα φανει γελοια η ερωτηση μου αλλα δεν ξερω τι να κανω.Περασα διαφορα προγραμματα οπως office toast limewire και δεν μπορω να βρω τον τροπο πωσ μπορω να κανω συντομευση.Ειχα την εντυπωση οτι την δουλεια αυτη την κανει η εντολη make alias αλλα μετα παρατηρησα οτι δεν ειναι αυτη η εντολη απο το μεγεθος αφου οση χωριτικοτητα ειχε στα applications ακριβως την ιδια ειχε και στην επιφανεια εργασιας.Με λιγα λογια ψαχνω την εντολη δημιουργια συντομευσης οπως εχουνε τα windows.Ευχαριστω Εκ Των Προτερων. - Πάτα το εικονίδιο του Macintosh HD που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας - Από το παράθυρο που θα σου ανοίξει βρες το φάκελο Applications και σύρετον κάτω στο dock, στη θέση δίπλα από τον σκουπιδοτενεκέ. Έτσι θα κάνεις ένα stack. Πάτα επάνω του και δες πόσο ωραία βγαίνουν οι εφαρμογές και πόσο εύκολα μπορείς να διαλέξεις. Ξέχνα τα χαζοshortcuts των windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomar Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 - Πάτα το εικονίδιο του Macintosh HD που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας - Από το παράθυρο που θα σου ανοίξει βρες το φάκελο Applications και σύρετον κάτω στο dock, στη θέση δίπλα από τον σκουπιδοτενεκέ. Έτσι θα κάνεις ένα stack. Πάτα επάνω του και δες πόσο ωραία βγαίνουν οι εφαρμογές και πόσο εύκολα μπορείς να διαλέξεις. Ξέχνα τα χαζοshortcuts των windows Μαλλον ετσι θα γινει γιατι εχει αρχισει και μου την δινουνε ολα αυτα τα εικονιδια που μαζευτηκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.