Προς το περιεχόμενο

ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

aljam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

εχω ενα προβλημα με ενα λαπτοπ toshiba satelite το οποιο εδω και 5 χρονια που το αγορασα δεν εχει επισκευθει τεχνικο

εδω και κανα πενταμηνο περιπου εξι φορες μου εχει κολλησει και ή κανει check disk και ξεκινα με προβληματα και στην συνεχεια του κανω φορματ ή δεν ξεκιναει καθολου οποτε του κανω παλι φορματ

καποιοι μου ειπαν για μπαταρια bios

ξερετε ποσο αξιζει μια τετοια επισκευη στο πλαισιο και αν αξιζει να το παω εκει?

π.χ.Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2008 Disk Η συσκευή, \Device\Harddisk0\D, έχει ένα κατεστραμμένο μπλοκ.

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2008 Ntfs Η δομή του συστήματος αρχείων στο δίσκο είναι κατεστραμμένη και δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί. Εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα chkdsk στον τόμο "C:".

Προδιαγραφές

TOSHIBA

Μοντέλο συστήματος: Satellite A40

Έκδοση BIOS: TOSHIBA Version 1.50

Επεξεργαστής

Mobile Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz

Έκδοση: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9

Ταχύτητα: 3059 MHz

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

εμένα πρόβλημα στο σκληρο μου φαίνεται.θα έλεγα να κάνεις scandisk με surface scan και chkdsk στο σκληρό γιατί μπορεί να έχει bad sectors

Δημοσ.

Και πως το κανω αυτο?

απ οτι ειδα στο check disk που εκανε αυτοματα το pc εβρισκε bad sectors τα οποια δεν ξερω αν διορθωνε ή οχι

το θεμα ειναι οτι μου το παρουσιαζει συχνα

ακομα και εξωτερικο που εβαλα για να μην τον ζοριζω,δεν εκανε κατι

Δημοσ.

με δεξί κουμπί στο σκληρό ->εργαλεια->έλεγχος επέλεξε και τα 2 και κάνε εκκίνηση.όπως φαίνεται ο σκληρός σου "χτύπησε".για σιγουριά πάρε ένα καινούριο σκληρό γιατί μπορεί να βρίσκει συνέχεια bad sectors και τα δεδομένα σου να γίνονται corrupt.και κυρίως κάνε backup επειγόντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...