tolisspi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αν και δεν ξερω την λειτουργια αυτου του αρχειου το AVG free κανοντας testing μου το βγαζει στο result /infection ως change. Το εντοπισα, το εσβησα αλλα ξανακανοντας testing υπαρχει ακομη. Αποτι ψιλοδιαβασα αυτο το αρχειο ειναι βασικο για τα windows. Εμενα γιατι μου το βγαζει το avg free? Ευχαριστω...
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 το λες και μόνος σου ( ; ) - ότι σου αναφέρει ότι το αρχείο έχει αλλάξει ( ; )
cyberking Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 νομίζω ότι είναι νορμαλ κάποια αρχεία συμπεριλαμβανομένου και αυτού να αλλάζουν όταν κάνεις update τα Windows και όταν το σύστημα διορθώνει αρχεία
Krokodilos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αν και δεν ξερω την λειτουργια αυτου του αρχειου το AVG free κανοντας testing μου το βγαζει στο result /infection ως change. Το εντοπισα, το εσβησα αλλα ξανακανοντας testing υπαρχει ακομη. Αποτι ψιλοδιαβασα αυτο το αρχειο ειναι βασικο για τα windows. Εμενα γιατι μου το βγαζει το avg free?Ευχαριστω... Φορτωσε το αρχειο στο Virustotal.com και δες τι λενε και τα υπολοιπα 36 γνωστοτερα αντιιικα που υπαρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.