liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Tσέκαρε θερμοκρασίες cpu με everest κατά την διάρκεια του stress test. Κατά 99% εκεί είναι το πρόβλημα.
denthnpalevw Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Oχι δεν δουλευει γιατι το αρχικο προβλημα στον φιλο μου ηταν επεξεργαστης. αλλα ουτε και η μητρικη του δουλεψε.
mihalakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 οπότε δοκίμασε όπως σου γράφει ο liopyr και δες τι γινεται
george_sok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Γεια χαρα φιλε. Τις προαλλες ελυσα το pc μου και το καθαρισα, μεχρι και την τελευταια βιδα. Εχω εναν p4 2,8ghz, 1gb ddr333 7600gs 256mb. Το Ελυσα λοιπον και το ξαναδεσα, και οταν πηγα να κανω boot τσακ, τιποτα. Εν τελει, αφου εφαγα και εγω τα μαλλια μου, βρηκα οτι ειχε στραβωσει ενα ποδαρακι απο τον επεξεργαστη και συνεπως... Για καλη μου τυχη το εφερα στη θεση του και ολα βαινουν καλως. Το λεω αυτο μπας και εκανες κατι αντιστοιχο...οποτε τσεκαρε και οτι ολα ακουμπανε εκει που πρεπει να ακουμπανε...
denthnpalevw Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 george_sok ευχαριστω για την αποψη σου αλλα αυτο δεν υπαρχει περιπτωση γιατι πλεον το pc δουλευει αλλα συνεχιζει μονο το προβλημα των 3d γραφικων.
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ...αν δεν παίξουν 3D γκραφικά , το μηχάνημα μένει κερί αναμμένο φορέβερ ;
denthnpalevw Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 20 min με το everest stability test και ολα καλα. και για το αν ειναι κερι αναμενο το μηχανημα η απαντηση ειναι ΝΑΙ (αυτο που απαντησες ειναι Αληθεια!) -----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 08 : 02 : 32----- Ευχαριστω ολα τα παιδια που αφιερωσαν χρονο για να μου δωσουν μια λυση αλλα τα παραταω. αρκετο χρονο εχασα. Και θα τα ειχα παρατησει και πιο πριν αν δεν ειχα υποσχεθει στον αδερφο μου να του αφησω το pc συντομα. Ετσι παμε για μια μικρη αναβαθμιση σε mobo cpu vga(θα επιστρεψω την agp και θα παρω μια pci, 70 ευρω την ειχα παρει) και μνημες! εχω ανοιξει ενα ποοστ στην αναλογη ενοτητα αν κανεις θελει να εκφερει καμια γνωμη τοτε εδω
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ...αν μένει πάντως on,,,τότε μάλλον επεξεργαστής. (φτυσμένος) Τί να πω. Μόνος ουσιαστικός τρόπος για ξεκαθάρισμα, να έμπαινε πάνω σίγουρος επεξεργαστής.
denthnpalevw Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορω να βρω καποια cpu. Ρωτησα ακομα και σε καταστηματα εδω στην περιοχη μου αν ειχαν κανεναν ξεχασμενο αλλα τιποτα. και βλεπω τιμες για cpu socket A στο νετ 30 με 50 ευρω που φυσικα δεν τα αξιζουν τα λεφτα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.