Προς το περιεχόμενο

reboot στο gaming

denthnpalevw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρεχω ηδη το memtest 3.8 της HCI design αν το ξερει κανεις

Παμε τωρα στα προβληματα

1ο Προβλημα solved

2o Προβλημα ακομα παραμενει με τα 3d γραφικα. Τι νομιζεται οτι μπορει να ειναι? Μπορω να ρυθμισω τιποτα απο το ati catalyst center ετσι ωστε να δω τι φταιει?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δλδ μπορείς να μπεις και πάλι στα παραθύρια σου, οπότε επανερχόμαστε στην αρχική κατάσταση, με τη διαφορά πλέον οτι έχεις clean install, άλλη κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό... Μήπως ζορίζεται το εργαλείο όταν πας να παίξεις και ανεβάζει θερμοκρασία ο ηρωικός σου άθλον και ζβά* από υπερθέρμανση;

*Από το ρήμα ζβάω-ζβώ, μτφ σβήνω

Δημοσ.

φίλε έχεις κάνει bios update!αν όχι κάνε εγώ έχω ένα p4 3 g 2 g ram ddr 400 200 sata ,320 ide και μια 7800 gs agp!όταν είχα αγοράσει τη κάρτα σκέψου δεν δούλευε ούτε με τους drivers της εταιρέιας οποτε έκανα update στο bios και όλα οκ!Πάντως εμένα μου είχε τύχει ένα κουφό με ένα τροφοδοτικό 450 watt το είχα εγκαταστήσει και δεν δούλεψε καθόλου έβαλα ενός φίλου ένα 530 modular και δούλεψε το πήγα πίσω στο κατάστημα το έλεγξε και δούλεψε κανονικά του έιπα να το κρατήσει και να μου κάνει πίστωση της αξίας και να αγοράσω κάτι άλλο!μη το ψάχνεις με τα pc άσε!!

Δημοσ.
Μήπως ζορίζεται το εργαλείο όταν πας να παίξεις και ανεβάζει θερμοκρασία ο ηρωικός σου άθλον και ζβά* από υπερθέρμανση;

Μπα ,λες, ισως, χμμ..., μαλλον, ελα ομως που δεν μπορω να δω θερμοκρασιες της CPU.

το αλλο προβλημα πως λες να λυθηκε??.?? Απλα εβγαλα ψυκτρα και ξεκολλησα ολα τα κατάλοιπα απο την παλια παστα και εβαλα νεα και ως εκ θαυματος ξανα windows. τωρα ψαχνομαι με bios και agp απενεργοποιηση agp8x κτλ κτλ κτλ. Μητρικη δεν θυμαμαι καν πια ειναι για να κανω update στο bios. απλα κατεβασα τους τελευταιους drivers για το chipset οπως και για την vga. μετα το memtest και τα 0 errors αποκλειεται και η βλαβη των ram.

Μπορει να με παιδευει αλλα γουσταρω φαση. Αισθανομαι γιατρος!!!!!

ΥΓ: Και εγω για cpu την κοβω την δουλεια. Μαλλον ο παππους athlon παραδίδει πνευμα.

Δημοσ.

έβαλες κατάλοιπα πάστας που είχε ήδη ψηθεί για τόσα χρόνια από τον επεξεργαστή και την ξαναχρησιμοποίησες; Από το bios μπορείς να δεις θερμοκρασίες αλλά και αν κατεβάσεις κάποια προγράμματα όπως το speedfan, coretemp κ.α για έλεγχο μέσα από παράθυρα...

Δημοσ.

Οχι βρε μιχαλακη

Η Box ψυκτρα του athlon (οταν ηταν καινουργια) ειχε ηδη παστα πανω της. απλα εβγαζες μια ζελατινα και την κουμπωνες στον επεξεργαστη. οταν την εβγαλα αυτη ειχε γινει σαν πετρα οποτε και απλα εβαλα λιγη παστα καινουργια απο πανω αλλα οπως φανηκε στην συνεχεια δεν εκανε τιποτα. την ξαναεβγαλα την εξησα και εβαλα καινουργια απο την αρχη και ετσι λυθηκε το 1ο προβλημα. στο 2ο ακομα το ψαχνω.

Δημοσ.

Για κατέβασε κάποια από τα προγραμματα που σου είπα για να δεις θερμοκρασίες μήπως και βγάλεις άκρη....Παρεπιπτόντως δεν πιστεύω να ειναι κλοκαρισμένος ή να έχεις προσπαθήσει να κάνεις καμια αλλαγή στα ρεύματα του ε;

Δημοσ.

Τσου τσου τσου με εχεις για τετοιο ατομο? Κλοκαρισμα δεν εχει φαει ποτε και η μητρικη τελικα ειναι η Chaintech 7NJL3/4 και δοκιμασα με το fanspeed και εδειχνε μονιμα 40 αλλα νομιζω οτι η μητρικη δεν εχει sensors για θερμοκρασια.

Δημοσ.

Η Χ1600 Pro κάνει πολλά reboot όταν παίζεις παιχνίδια με 3D γραφικά. Είχα την ίδια εμπειρία πριν ένα χρόνο, όταν το Πλαίσιο την είχε προσφορά. Δοκίμασε τους omega drivers για την Χ1600 pro. Για την ιστορία την κάρτα την επέστρεψα και πήρα άλλη (nVidia) και βρήκα την υγειά μου.

http://www.omegadrivers.net/ati_winxp.php

Δημοσ.

Αν βάλεις βαρύ φορτίο στον επεξεργαστή σου (κάτι σαν το orthos, h to prime για παράδειγμα) για να ζοριστεί, σου κάνει πάλι επανεκκίνηση; Αν πχ έχει να κανει με θερμοκρασια επεξεργαστη, θα ανεβάσει γερά με αυτά τα προγράμματα οπότε θα στην κάνει πάλι

Δημοσ.

θα δοκιμασω και θα σου πω

-----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 01 : 55 : 30-----

το ορθος μετα απο 1 λεπτο fatal error και πλεον εχω μονιμα ενα συνεχες μπιπ απο το ηχειο του case. κατα τα αλλα δουλευει καλα. που λεει να διαβασω το stress.txt αλλα ακομα να το βρει η αναζητηση.

-----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 02 : 01 : 01-----

Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 767 Time: 15

CPU: 2079MHz FSB: 166MHz [166MHz x 12.5 est.]

15/11/2008 1:49 μμ

Launching 1 thread...

1:Using CPU #0

1:Beginning a continuous self-test to check your computer.

1:Press Stop to end this test.

1:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length.

1:FATAL ERROR: Rounding was 0.4977149963, expected less than 0.4

1:Hardware failure detected, consult stress.txt file.

1:Torture Test ran 1 minutes 2 seconds - 1 errors, 0 warnings.

1:Execution halted.

αυτα τα ολιγα

Το stress.txt δεν βρεθηκε πουθενα

Πρεπει να παω στη δουλεια οποτε η συνεχεια το βραδυ.

Δημοσ.

Αρα αρχίζουμε και εστιάζουμε σε επεξεργαστή και φοβάμαι θερμοκρασία, ή επεξεργαστή που αρχίζει και τα παίζει. Δεν ξερω αν μπορεί ναι έχει σχέση και η μητρική

-----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 02 : 07 : 47-----

Ο επεξεργαστής του φίλου σου είπες οτι δεν δουλευει στη μητρική σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...