Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα γραμματοσειρών στα module του Virtumarte

Geogouz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα με το Virtuemart.

Έχω ανεβάσει προσορινά το site για να το δείτε να μου πείτε τη γνώμη σας...

http://www.x-sat.gr/home/

Χρησιμοποιούσα 2 από τα modules του virtuemart μαζί με τα υπόλοιπα πολλά που είχε :login,search.Το αρχικό πρόβλημα είναι πως στη φόρμα login και στη φόρμα αναζήτησης παραδείγματος χάρη δεν μου εμφανίζονται τα γράμματα στα κουμπιά για είσοδο ονομα κωδικός και τα λοιπά.Στη φόρμα αναζήτησης δεν μου εμφανίζετε η λέξη μέσα στο κουμπί για την αναζήτηση.Έχω αφήσει ενεργό τώρα μόνο το module για το login.

Το περίεργο όμως είναι πως εάν logarw με τα στοιχεία του Superadmin μου,θα μου τα εμφανίσει όλα.Και θα δουλεύουν και τα 2.

Είμαι κενούργιος στον χώρο και το site το σχεδιάζω για προσωπική χρήση.Γνωρίζω είναι ερασιτεχνική δουλειά αλλά πιστεύω αξίζει να προσπαθήσω μόνος.

Δυστυχώς όποιο template και να χρησιμοποιήσω το ίδιο θα αντιμετοπίσω.

Αφού κάνω log in στο site ως superadmin μου εμφανίζονται τα πάντα!!

Δημιούργησα ένα account απλού χρήστη και όταν έκανα log in με αυτό το account και πάλι δεν εμφανιζόταν τίποτε.Μήπως έχει σχέσει με δικαιώματα χρηστών?Αλλά τέτοια επιλογή δεν βρήσκω στο Virtuemart.Και δεν γνωρίζω πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να σας εμφανίσω λίστες σφαλμάτων που τυχών θα χρειαστούν για την διάγνωση του προβλήματός μου.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μήπως έχω κάνει το post σε λάθως μέρος?Μήπως δεν είναι κατανοητή η ερώτησή μου?Ακόμα ψάχνω πιο είναι το πρόβλημα με τις γραμματοσειρές που δεν εμφανίζονται εάν δεν κάνω log in

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...