Προς το περιεχόμενο

Απλά τρελό,Norton Security Scan

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν εδώ και 3 μέρες ενα NOrton Security Scan εγκαθίσταται χωρίς να ειδοποιήσει τίποτα στον υπολογιστή μου.Απεγκαθίσταται κανονικότατα ενώ δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα με αυτό από όσο ξέρω.Έχω Windows Xp professional SP3,Avira Antivirus kai Malwarebytes Antimaware.

Τι στο διάολο γίνεται?Εκεί που βλέπω μια ταινία τσουπ νάτο ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.Έχω τρέξει full scan σε όλα τα προγράμματα που ανέφερα.Δλδ έλεος.Έχω και το Norton Ghost 14 αλλά δεν μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα πιο πριν.

Δημοσ.

Μήπως τελευταία εγκατέστησες κάποιο εκ των Adobe Flash Player ή Shockwave Player ?

Στις τελευταίες εκδόσεις τους και κατά την εγκατάσταση περιλαμβάνουν την επιλογή και της εγκατάστασης του Norton Security Scan.

Συνήθως είναι προεπιλεγμένη η επιλογή και όχι ευκρινώς αντιληπτή.

Τώρα εσύ το καλύτερο που χεις να κάνεις,εφόσον σε ενοχλεί είναι να την απεγκαταστήσεις από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

Δημοσ.

Επειδή δεν κάθομαι μόνο εγώ στον υπολογιστή δεν ξέρω πότε ακριβώς έγινε.Αλλα η πλάκα είναι πως ακομα και αν το βγάλω από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων αυτό μετά από λιγο ξαναεγκαθίσταται αυτόματα.Χωρίς να ρωτήσει βέβαια.Δοκίμασα και με το CCleaner αλλά μία από τα ίδια.Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.

Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου θα το έψαχνα και στην registry αλλά και σε φακέλους των προγραμμάτων για να δω αν όντως έχει διαγραφεί εντελώς.Αλλά ψάξε και registry ποτέ δεν ξέρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...