blaxos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 μετά από την αύξηση τιμών σε cpu έγινε και αύξηση σε vga? παρατήρησε κανείς καμία αλλαγή από τα καταστήματα e-shop-πλαίσιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 τρελές αλλαγές... όλα έχουν πάρει την πάνω βόλτα...
outlaw star Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η radeon 4870 που είχε πέσει στα 200 ευρώ περίπου(sapphire νομίζω) και ξαφνικά ανέβηκε στα 230 περίπου...εάν θες να αγοράσεις περίμενε κατά τα χριστούγεννα μπας και πέσουν λίγο οι τιμές...
gfilippas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Πάνω που είχα πει και εγώ να την κάνω επιτέλους την ριμάδα την αναβάθμιση. Τώρα θα περιμένω ακόμα ένα μήνα τουλάχιστον.
blaxos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε μαιλ του e-shopο μηνιαίο με τις προσφορές για τα μέλη και είχε την άσους 4850 στα 132 όσο είχε κανονικά η τιμή να την πάρεις online και μου φάνηκε παράξενο που ήταν η πρόσφορα??? (μάλλον προειδοποίηση και καλά )και τώρα μετά από 5 μέρες πήγε στα 162€ βγάλε άκρη!
yoda73 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ παρατήρησα και στο πλαίσιο και στο e-shop μεγάλη διαφορά σε κάρτες γραφικών της asus. Την περασμένη εβδομάδα asus gtx 280 από 430€ περίπου και στα δύο καταστήματα σήμερα στα 500+€. Παρακολουθούσα τη συγκεκριμένη κάρτα λόγω του ότι υπήρχε ενδιαφέρον για αγορά. Έχετε παρατηρήσει και σε άλλα εμπορεύματα των δύο καταστημάτων τέτοιες μεγάλες διαφορές;
mihalakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 πρώτα ανέβηκαν οι επεξεργαστές, και τώρα ανηφορίζουν οι κάρτες γραφικών και οι μητρικές....Εντόπισα στο φόρουμ κάποιους που γράφουν και για αυξήσεις σε τροφοδοτικά...
nickolas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Πέραν όλων όσων έχουν αναφερθεί θα πρέπει να λάβουμε υπ'όψιν και την πτώση της αξίας του ευρώ ως προς το δολλάριο. Καλώς η κακώς (δηλαδή κακώς...) πρόκειται για προιόντα που αποτιμώνται σε δολλάρια οπότε καθώς το ευρώ πέφτει οι τιμές τους εδώ θα ακριβαίνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι πρότινος με 350 ευρώ +Χ ποσό για κάρτα γραφικών έκανε κανείς τρελή αναβάθμιση. Η κύρια αιτία ήταν ότι το ένα ευρώ τότε ήταν 1,5 δολλάρια ενώ τώρα έχει πέσει στο 1,2 σχεδόν. Κατά συνέπεια είναι επόμενο να βλέπουμε αυξήσεις. Αυτό όμως είναι κάτι το άσχετο με την ύπαρξη ή όχι καρτέλ. Ο συγχρονισμός και η "σύμπνοια" Πλαισίου και eshop στις αυξήσεις των τιμών προφανώς δεν είναι τυχαίο γεγονός. Συμπεριφέρονται λες και είναι μια εταιρεία!
Bigi444444 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ναι όπως και με τη βενζίνη ένα πράμα.Ανεβαίνει το πετρέλαιο, ανεβαίνει η βενζίνη.Πέφτει το πετρέλαιο ανεβαίνει η βενζίνη.Ποιός ξέρει μπορεί να φταίει και η αυξημένη ζήτηση λόγω υπερβολικής ανάπτυξης στην Κίνα και Ινδία. Κανονισμένα είναι όλα παιδιά, απλά είναι τα πράγματα.Μέχρι και το ποια προϊόντα θα βγάλουν εκτός στοκ.Λίγο να παρακολουθήσει κανείς τιμές και διαθεσιμότητες στα 2 μεγάλα καταστήματα φτάνει.
patentapc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Παρατήρησα αυξηση και σε τιμή σκληρων δίσκων! Ο ΑΤΑ ο 160 στις 13/09 είχε 39,50 και σήμερα έχει 43,56 στις 16/11 δυο μήνες μετά. Πήρε το ματι μου και αλλες αλλαγες!!!! βασικα το e-shop πριν δυο μήνες είχε ιδιες τιμές με μεγάλο προμηθευτη χονδρικής και σήμερα έχει τις ίδιες με το πλαισιο μήπως πρέπει πάλι να ξανα μπούμε στο λούκι να κοιτάμε για καλύτερη τιμή πριν πατήσουμε το κλικ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ επείδη μέχρι τωρα είμασταν εφησυχασμενοι οτι είναι το πιο συμφερον κλικ... ε?
giannisv6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Παιδια εμενα μια VGA asus 512mb video card μου πηγε κοντα στα 70 (απο πλαισιο),πολλη ακριβη μου φανηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.