Προς το περιεχόμενο

Επωνυμια Λαπτοπ - Τι σημαινει?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα καιρους εχω ασκησει διαφορες ερωτησεις περι των λαπτοπ αλλα εχω παραλειψη να ρωτησω την βασικη.

Καλα ολα τα χαρακτηριστικα του στυλ χgb σκληρος ταδε επεξεργαστης, ταδε και τοσοη ραμ κτλ κτλ, αλλα η επωνυμια της μαρκας τι ρολο παιζει?

-Δηλαδη το κατα ποσo ειναι sony ή toshiba - fujitsu-siemens acer asus και ξερω γω ποια αλλη τι συμπερασμα βγαινει?

-Η εταιρια που επεμβαινει στην συνθεση ενος λαπτοπ?Σε ποιον τομεα ας το πουμε προσφερει την τεχνογνωσια της?

Δημοσ.

κοιτα η καθε μια εχει δικια της ποιοτητα υληκων, αλλες μητρικες... και γενικα το ολο στησιμο διαφερει....πιο πολυ ειναι η ποιοτητα

Δημοσ.

Πιο συγκεκριμενα δλδ?Ας πουμ καθε εταιρια χρησιμοποιει διαφορετικες πλακετες για ολο το υλικο τμημα?+ Το εξωτερικο καλουπι (case) το οποιο ειναι το μονο που ξεχωριζει απο λαπτοπ σε λαπτοπ.

Απο την αλλη η custom made συνθεσεις μετρανε καθολου?Turbo-x/innovator/alienware? Σε turbo-x παντως βλεπω εχει κατι ανταγωνιστικες προσφορες το πλαισιο αλλα με φοβιζει πως ειναι turbo-x καθως δεν ξερω αυτο τι συνεπαγεται.

Δημοσ.

ναι..η καθε μια μπορει να περνει μητρικες απο την dell απο την gigabyte απο αλλη εταιρια καθε φορα...μπορει πχ ο σκληρος καπου μπορει αν ειναι δεξια και αλου αριστερα...ή οθονες...παιζει μεγαλο ρολο και η οθονη αλλα εχουν καλες αλλες κακες....

και στα custom σου δινουν το κουτι και σου λεει μπορεις να επιλεξεις αν βαλεις ανεμεσα σε αυτα...σε ενα απλο lapop δεν νομιζω να μπορεις αν βαλεις sli...

και για του πλαισιυ μια χαρα laptopakia ειναι...επωνιμες μαρκες ειναι ολα τα υληκα τους...

παιδια αν ειμαι λαθος σε κατι διορθοστε...

Δημοσ.
ναι..η καθε μια μπορει να περνει μητρικες απο την dell απο την gigabyte απο αλλη εταιρια καθε φορα...μπορει πχ ο σκληρος καπου μπορει αν ειναι δεξια και αλου αριστερα...ή οθονες...παιζει μεγαλο ρολο και η οθονη αλλα εχουν καλες αλλες κακες....

και στα custom σου δινουν το κουτι και σου λεει μπορεις να επιλεξεις αν βαλεις ανεμεσα σε αυτα...σε ενα απλο lapop δεν νομιζω να μπορεις αν βαλεις sli...

και για του πλαισιυ μια χαρα laptopakia ειναι...επωνιμες μαρκες ειναι ολα τα υληκα τους...

παιδια αν ειμαι λαθος σε κατι διορθοστε...

Έτσι είναι. Τα του πλαισίου είναι clevo νομίζω.

Δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Clevo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...