Προς το περιεχόμενο

EN9800GTX+98gtx dual sli ή gtx280 ?

JOgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ρε μαγκες...

Εχω ηδη μια en9800gtx και λεω να κολλησω και μια πλας για να γινει της πουτ@ν@ρ@ς...απο την αλλη λεω γιατυ να μην παρω μια gtx280 αλλα απο την αλλη γιατι να πεταξω μια τοσο καλη καρτα οπως αυτη που εχω?ισως ειναι καλυτερα να περιμενω την επαναστατικη λυση που θα δωσει ενα καινουριο chipset σε μια νεα σειρα??Ακουω προτασεις αγορια...! :devil:

Δημοσ.
Μια χαρά είσαι και με αυτή που έχεις. Clockαρε(:fear:) την και περίμενε τις GTX350/GTX380...

Βασικα την βαζω στο HYPERDRIVE της NVIDIA γιατυ δεν εχω πολυ χρονο να κανω ενα σοβαρο o/c...αμα ειναι να κανω την καρτα ε μετα θελω να κανω και ραμ και cpu και θελει χρονο..το hyperdrive ειναι μουφα?Σηκωνει τουλαχιστον 7-8 FPS !

Δημοσ.

Όλο και κάτι παραπάνω θα κερδίσεις με το :devil:κανονικό:devil: overclock.

Αν υποθέσω ότι το υπόλοιπο σύστημα είναι ικανό (CPU/Mem/PSU) και οι δύο λύσεις (SLI/GTX280) θα σε κάνουν να δεις μεγάλη διαφορά. Αλλά επειδή και η κάρτα που έχεις είναι αρκετά αξιοπρεπής νομίζω ότι είναι λίγο overkill προς το παρόν η αγορά που σκέφτεσαι. Από την άλλη αν παίζεις σε υψηλές αναλύσεις...

Δημοσ.
Μια χαρά είσαι και με αυτή που έχεις. Clockαρε(:fear:) την και περίμενε τις GTX350/GTX380...

Κοντολογής του λες να περιμένει μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα. Ο Thresh πέτυχε διάνα με αυτό που είπε μιας και η κυκλοφορία τους αναμένεται εντός των ερχόμενων εβδομάδων.

Υπό την προυπόθεση βέβαια πάντα ότι ο χρήστης δεν συζητάει να πάει σε μια λύση AMD.

Δημοσ.

οντως περιμενε να βγει η εκδοση στα 55nm μαλλον θα κοστιζει αρκετα λιγοτερα και θα εχει αρκετη ανοδο σε performance και μιας και το gt200 chipset ειναι ανωτερο απο g92 πιστευω η αυξηση σε performance θα ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που ειχε 9800 ->9800+

Δημοσ.

σωστα επισημαινει ο liοpyr δεν γινεται sli με 2 διαφορετικες καρτες..εκτος και αν βρεις παλι με 9800gtx αν και ειναι δυσκολο γιατι εχουν αποσυρθει νομιζω

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα EN9800gtx με EN9800gtx+ dual sli στακαρει μια χαρα...στανταρ αυτο(ψαξτε στο google,μπηκα και nvidia και ειναι δυνατον το combo)...εχω οθονη 24αρα psu 1000watt 4GBram Q6600 CPU, MOBO Asus striker exrtreme!Βασικα πιστευω πως η καλυτερη επιλογη θα ηταν να κανω dual sli...γιατί με την καρτα που εχω παιζω τα παντα ultra high(σε 1920χ1200 αναλυση) με AA,AF χ4...και ποιανω απο 25-35 FPS..οποτε με την plus edition θα ειμαι πιστευω υπερκομπλε...αλλα θελω ωποσδηποτε την γνωμη σας...!

Δημοσ.

SLi=faulty piece of shit

Θα'χεις stuttering,τα περισσότερα παιχνίδια θα'χουν ασυμβατότητα οπότε η μια κάρτα θα κάθεται,και άλλα...

Αν τόσο πολύ καίγεσαι πούλα την 9800 σου και πάρε μια GTX280,που για μένα και πάλι δεν αξίζει το κόπο.

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι ενα σοβαρο θεμα...και επισης το παλιοτερο μοντελο εχει αποσυρθει απο οτι βλεπω οποτε δεν θα βγουν και drivers για να με γλιτωσουν απο αυτο..(Thresh πως παει το one piece? )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...