Προς το περιεχόμενο

Παράσιτα στην οθόνη

serotonin.s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο άσχετο μου κάνει μια frozen screen και "παράσιτα" σαν 8 bit παιχνίδι.

Επίσης μετά το restart έχει αλλάξει και την ανάλυση οθόνης στην πιο μικρή και δεν αλλάζει.

Δοκίμασα να κάνω system restore, και repair από το startup, αλλά παραμένουμε στα ίδια χάλια.

Win Vista service pack 1

NVidia Geforce 8400M GT

Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών:

Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ελπίζω να μην είναι hardware...

Συγνώμη για την περιγραφή, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Βοηθειαααα παραδίδω διπλωματική σε 4 μέρες!!

Δημοσ.

Μήπως δημιουργήθηκε πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών;

Δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους και να τους ξαναεγκαταστήσεις.

Αν είναι desktop το pc σου, πήγαινε http://www.nvidia.com και κατέβασε τους ανάλογους drivers.

Αν είναι laptop, πήγαινε στο site του κατασκευαστή και βρες τους κατάλληλους για το μοντέλο σου.

Μια τρελή περίπτωση είναι το ρεύμα. Αν μπορείς, τράβα μπαλαντέζα από άλλη μπρίζα (αν αποτύχει το θέμα με τους drivers)

Δημοσ.
Μήπως δημιουργήθηκε πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών;

Δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους και να τους ξαναεγκαταστήσεις.

Αν είναι desktop το pc σου, πήγαινε http://www.nvidia.com και κατέβασε τους ανάλογους drivers.

Αν είναι laptop, πήγαινε στο site του κατασκευαστή και βρες τους κατάλληλους για το μοντέλο σου.

Μια τρελή περίπτωση είναι το ρεύμα. Αν μπορείς, τράβα μπαλαντέζα από άλλη μπρίζα (αν αποτύχει το θέμα με τους drivers)

Ypopsiazomai oti apo update thn pathame ( sorry gia ta greeklish alla twra den allazei oute glwssa)

-edit-

μάλλον το βρήκα το πρόβλημα... Πρεπει να εχει καεί η κάρτα γραφικών . Αυτή η σειρά καρτών είναι προβληματική και καίγεται λένε λίγο μετά τη λήξη εγγύησης

Το λαπτοπ μου είναι Sony Vaio VGN-FZ21M

Αυτό που μ αρέσει πιο πολύ είναι που αγοράζουμε Sony επειδή είναι εγγυημένη...

Με τις υγείες μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...