giorgio_ath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα...Εκάνα format στο PC μου και τωρα ενω αναγνωρίζεται σαν συσκευη το cd-rom δεν το βγάζει σαν εικονίδιο στον υπολογιστή μου και δεν λειτουργεί το autorun.Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Όταν έκανες νέα εγκατάσταση, πρόσεξες εάν βρήκε τη συσκευή? Έχει συμβεί και σε εμένα στο παρελθόν, να μην βλέπει το ένα από τα δύο hard disks... Από ότι θυμάμαι είχα κάνει system restore από system tools... Ίσως δοκίμασε να βγάλεις πάλι το καλώδιο που συνδέει το cd rom και μετά να κάνεις restart για να ξαναβρεί την συσκευή και να ψάξει πάλι για drivers
CloudConnected Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Έχω το ίδιο πρόβλημα με την διαφορά ότι έγινε ξαφνικά (δηλαδή δεν έκανα format και πριν ήταν ΟΚ) και ότι σαν εικονίδιο βγάζει το default των windows πάντα και όχι το προκαθορισμένο από το cd-dvd. Αλλαγή μέσω Properties>Autoplay δεν με αφήνει να κάνω. Επίσης να αναφέρω ότι έχω IconPackager και όλα τα icons είναι αλλαγμένα εκτός από αυτό... Παρακαλώ τα φώτα σας. Έστω για το πώς επαναφέρω το autorun. Και μια ερώτηση ακόμα. Αν κάνω αυτό που λέει ο ares_tz να βγάλω το καλώδιο που συνδέει το cd rom και μετά να κάνω restart για να ξαναβρεί την συσκευή και να ψάξει πάλι για drivers τότε την αναζήτηση των drivers θα την κάνει αυτόματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.