liapinio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια, προσπαθω να μετατρεψω καποια αρχεια swf σε avi.Ξερει κανεις με ποιο προγραμμα μπορω??προσπαθησα με μερικα οπως το super και το prismvideo converter αλλα μου βγαζει λαθος.Ξερει κανεις τι φταιει??
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Με το WinAVI μπορείς να το κάνεις. Μόλις έκανα μια δοκιμή και έγινε η μετατροπή κανονικά. Υπάρχει και το swf avi converter (free), αλλά μου ζητούσε net framework, και ενώ είχα ήδη την έκδοση 2, προσπαθούσε να κατεβάσει την 1.1. Τέλος πάντων, δοκίμασέ το αν θέλεις. Τέλος δες και το Swf & Flv Toolbox (trial).
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Offtopic, αλλά μιας και αναφέρθηκε: αλλά μου ζητούσε net framework, και ενώ είχα ήδη την έκδοση 2, προσπαθούσε να κατεβάσει την 1.1. Δεν παίζουν εξ ορισμού οι .NET 1 εφαρμογές μόνο με το .NET 2 framework. Πρέπει να υπάρχουν και τα δύο εγκατεστημένα στο σύστημα.
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Offtopic, αλλά μιας και αναφέρθηκε:Δεν παίζουν εξ ορισμού οι .NET 1 εφαρμογές μόνο με το .NET 2 framework. Πρέπει να υπάρχουν και τα δύο εγκατεστημένα στο σύστημα. Ναι, ίσως παίζει κάτι τέτοιο, θα το δοκιμάσω αύριο.
liapinio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Για να μην ανοιγω νεο θεμα,εχω 3 videakia avi και 1 swf.Θελω να φτιαξω ενα cd που να περιεχει ενα αρχικο menu που να δινει επιλοφη για να παιξει το καθε ενα απ αυτα.Εχει κανεις καποια ιδεα??Σκεφτηκα να κανω το μενου σε φλασ και με κουμπια να φορτωνει τα βιντεο αλλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να τα κανω ολα σε swf μορφη.Θελω το cd να να αναπαραγεται σαν ταινια...Δλδ να εχει chapters.Μπορω να το κανω με το convertxto dvd??
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δεν παίζουν εξ ορισμού οι .NET 1 εφαρμογές μόνο με το .NET 2 framework. Πρέπει να υπάρχουν και τα δύο εγκατεστημένα στο σύστημα. Κατέβασα λοιπόν το net framework 1.1 και στην συνέχεια και το net Framework 1.1 SP1 τα εγκατέστησα και δούλεψε κανονικά. Αυτό έφταιγε τελικά. Για να μην ανοιγω νεο θεμα,εχω 3 videakia avi και 1 swf.Θελω να φτιαξω ενα cd που να περιεχει ενα αρχικο menu που να δινει επιλοφη για να παιξει το καθε ενα απ αυτα.Εχει κανεις καποια ιδεα??Σκεφτηκα να κανω το μενου σε φλασ και με κουμπια να φορτωνει τα βιντεο αλλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να τα κανω ολα σε swf μορφη.Θελω το cd να να αναπαραγεται σαν ταινια...Δλδ να εχει chapters.Μπορω να το κανω με το convertxto dvd?? Αν τα μετατρέψεις σε avi, μετά με το convertx μπορείς να τα κάνεις dvd με μενού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.