chriss01 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 εχω ενα hp6680 και ειναι αγορασμενο πριν 10 μηνες το προβλημα ειναι οτι η μπαταρια κραταει μονο για 10 με 15 λεπτα τι μπορει να φταιει? και αν δεν... ειμαι ακομα στην εγγυηση πρεπει να το στειλω ολο τον φορητο η μονο την μπαταρια ευχαριστω
pantelis1976 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία έχει εγγύηση 6 μήνες
AlexBt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 αν θυμαμαι καλα για αντικατασταση μπαταριας εκτος εγγυησης η HP θελει να δωσεις και το λαπτοπ μαζι..παρε τηλεφωνο στην υποστηριξη της ΗΡ καλυτερα και εχε προχειρο και το σειριακο αριθμο του μηχανηματος
Sant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Έχεις κάνει ποτέ βαθμονόμηση της μπαταρίας? Η HP συνιστά κάθε 2 μήνες να γίνεται βαθμονόμηση, όταν διαρκεί λίγο ή όταν υπάρχει αναντιστοιχία της διάρκειας της μπαταρίας με τη ένδειξη του μετρητή. Πάτησε Fn+f1 γράψε "βαθμονόμηση" στη μπάρα αναζήτησης, μπες στο link που θα σου παρουσιαστεί και ακολούθησε τις οδηγίες. Μπορεί να είσαι τυχερός και να μην είναι ελατωματική η μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.