Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνδεσης

elektro1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους!εχω ενα ασυρματο μοντεμ ρουτερ netgear dg834g,σε αυτο συνδεονται ασυρματα τρια pc,στα δυο χρησιμοποιειται utorrent για κατεβασμα αρχειων,συχνα οταν το utorrent ειναι ανοιχτο οταν ανοιγουμε τον internet explorer αυτος αδυνατει να συνδεθει με ιστοσελιδες,η συνδεση μου ειναι conn-x στα 2mbps.

Δημοσ.
γεια σε ολους!εχω ενα ασυρματο μοντεμ ρουτερ netgear dg834g,σε αυτο συνδεονται ασυρματα τρια pc,στα δυο χρησιμοποιειται utorrent για κατεβασμα αρχειων,συχνα οταν το utorrent ειναι ανοιχτο οταν ανοιγουμε τον internet explorer αυτος αδυνατει να συνδεθει με ιστοσελιδες,η συνδεση μου ειναι conn-x στα 2mbps.

Μείωσε την ταχύτητα αποστολής στο mtorrent και θα στρώσει.

(Δοκίμασε να βάλεις 10 στην αποστολή και 100 στην λήψη)

Δημοσ.

me 2 mbit συνδεση και μονο 256 upload ειναι λογικο να γινετε αυτο.μειωσε τα παρα πολλα connectios και μην βαζεις πολλα αρχεια επισης κανε kai port forward αυτο για τα Pc Που κατεβαζουν για πιο καλα και περιορισε το upload se 10 oπως ειπε ο φιλος ειτε μεσα απο το προγραμμα ειτε με το νετλιμιτερ http://www.netlimiter.com και κανε αναβαθμιση και πηγαινε σε κανα πακετο μεχρι 24 mbit Να εχεις 1 mbit upload

Δημοσ.

port forward εχω κανει και για τους δυο clients.το γενικο οριο αριθμου συνδεσεων στο utorrent ειναι 750 στο ενα και 200 στο αλλο αν λες αυτο.ποσο πρεπει να μειωθει;ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Δημοσ.

γενικως τα p2p κτλ εχουν απο default παρα πολλα connection χωριςνοημα εκτος αν θεωρουν οτι εχουμε 100 Megabiτ συνδεση.εγω βαζω λιγα torrents Καθε φορα.οταν seedaro max Ολα αργουν

Δημοσ.

εγω ενα με δυο torrents βαζω για κατεβασμα,στον δευτερο υπολογιστη γινεται χαμος,οταν τελειωσουν τα βαζω να ανεβουν με τη μεγιστη ταχυτητα.

Δημοσ.

τα βαζω να ανεβενουν Full οταν δεν κανει κανεις κατι με το internet.δηλαδη ολο το βραδυ.αν το βαλω foul χωρις να κατεβαζω κατι κανει 10 ωρες να ανοιξει σελιδα με συνδεση 15/1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...