ibiza9303 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Βάζω το θέμα αυτό αφού ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι, ακόμα και στο φορουμ της εα σπορτς δειχνουν όλοι μπερδεμένοι. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω υπάρχει κανείς εδώ που έχει καταλάβει πως δουλεύει το σύστημα? Δηλαδή έμπρακτα... -έχεις πχ manchester και έχω inter. Σε περίπτωση νίκης τι χάνω και σε περίπτωση νίκης τι κερδίζω από rank points? -και πιο πολύ με ενδιαφέρει υπάρχει κάποιος κέρδος να παλεύω να παίξω κατενάτσιο με τις ελληνικές ομάδες εναντίον manchester, barca και λοιπά? δίνει δηλαδή κάποιο κίνητρο το παιχνίδι στο να παίξεις με πιο αδύναμες ομάδες ενάντια σε πιο δυνατές? Παράδειγμα κέρδισα την manchester 2-1 με την ιντερ και πήρα 30 κάτι πόντους. Κέρδισα την manchester σε επόμενο game me thn αεκ και πήρα αν είναι δυνατόν τους ίδιους πόντους με πριν ενώ είναι φορές που είχα ιντερ και κέρδισα ομάδες με 4 αστέρια και πήρα 40 κάτι πόντους. Είναι δυνατόν? -και τελευταίο γνωρίζει κανείς πως γίνονται reset τα stats ? κάτι άσχετο με το παραπάνω, έχουμε club με το όνομα HELLAS, είμαστε 10 άτομα αλλά σπάνια πάνω απο 4 ταυτόχρονα μέσα οπότε όποιος θέλει μου λέει gamertag και τον κάνω invite Αν κανείς έχει καταλάβει ας μας πει, πιστεύω και άλλοι ίσως αναρωτιόνται επειδή το ξέχασα αναφέρομαι στην 360 έκδοση αν και πιστεύω ότι σε κάθε άλλο φορμάτ το σύστημα θα πρέπει να έιναι ολόιδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.