Προς το περιεχόμενο

Agp ..... μπερδεμα...

grlazy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία προβληματίζομαι αρκετά σχετικά με το ποια θα είναι η τύχη ενός παλαιού Media center που εχω.Σε γενικές γραμμές έκανε την δουλειά του ως desktop Pc αλλά τελευταία μου σφηνώθηκε να επιστρέψω στο Gaming.

To pc αποτελείται από μια A8v Deluxe (S939,AGP) , Athlon XP X2 4200 (@2.2Ghz) , 1 GB Ram , Ati HD2600XT 512B , 160GB atapi HD, 450W PSU ,DVD-RW, Thermaltake Mozzard case.

Να πάω να πάρω μια 3850 ? θα κάνει τίποτε παραπάνω (οκ εννοώ αρκετά παραπάνω) η θα τσιμπήσω καμιά διάφορα 5% και θα κλαίω τα 100 ευρόπουλα ?

Υπάρχει η λύση να αλλάξω την χρήση ενός άλλου pc που έχω. Αυτό αποτελείται από ένα Cube case,420 W psu,Asus M3A78-EMH HDMI,AMD 4850e ,2 gb memm @ 667Mhz,2 x300GB sata,Skystar2 dvb-s card.Aυτό παίζει άνετα Full ΗD ταινίες και αυτός είναι ο λόγος που το αγόρασα . Ανάγκα όμως και …πείθομαι να του αλλάξω χρήση. Αν πω πως το χρησιμοποιώ για gaming, μπορώ να αγοράσω μια 4850 και να παίζω μια χαρά.

Θα μου πεις γιατί δεν κάνεις το πρώτο Media center πάλι ?To πρόβλημα είναι πως το Mozzard δεν περνάει από WAF*…….Όταν το αγόρασα, ξέχασα να κάνω ένα demo ……

Έλα όμως που μου αρέσει το κουτί αυτό .Μου περνάει από το μυαλό όμως να βρω κανένα slim case να βάλω μέσα την θηριώδη full atx Α8v μαζι με μια Skystar καρτα που πρέπει να εχω μαζι. Aλλά ποιο ?

Αυτή η λύση ομως μπορεί να με οδηγήσει σε αγορές κατα πολυ ακριβοτερες από νεο PC.Να το πουλησω το πρωτο και να βάλω τα ρεστα για κάτι καινούργιο ?

Help.Μπερδεύτηκα ……

*WAF : Wife Acceptance Factor

Δημοσ.

πουλά την μητρική και την γραφικών και πάρε μια μητρική να έχει pci-e και μια 4670 110-120 ευρό περίπου. Και έτσι θα επιμηκύνεις και την ζωή του υπολογιστή,μιας και έχεις καλή cpu,εγώ αυτό θα έκανα.

Δημοσ.

Λοιπον , ακολούθησα την συμβουλή σου και πέρασα μια a8v-e deluxe που βρήκα στο stock του πλαισιου.Αγορασα και μια 3850 1GB DDR2 pci Xpress και είδα το φως μου....

Ευχαριστώ.

ΥΓ εχεις λογαριασμο και στο site του Ανεμου με το ιδιο userid ?

Δημοσ.
Καλή και δυνατή η 3850 αλλά με τέτοια τιμή κακό value...

Happy gaming :-)

άσε και έχουμε και συνέχεια.....Η γκαντεμιά μου ξαναχτύπησε.Η μητρική που βρήκα συνειδητοποίησα πως δεν βλέπει τον 4200 Χ2 !!! και το cpu-z τον βλέπει single core.To θέμα είναι που να βρω μητρική που να τον παίζει και να δέχεται και pc3200 μνήμες και να εχει και pci-e......????

Δημοσ.
Οντως δεν υποστηριζει Χ2 :shock:

(οι γνωστες cheapιες της Asus)

Δοκιμασε latest bios = 1012

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A8V-E%20Deluxe

Οταν δεν εχω χρονο να το ψαξω λιγο , αυτα παθαινω. Αν υποθέσουμε πως εχω μονοπυρηνο 4200+ χανω καπου στο 1/5 γενικα σε μετρησεις από αυτά που μπορούσα να πιάσω.μπορεί και να το αφησω ετσι μεχρι να βρω κανα Mobo της προκοπής....

Δημοσ.

ναι είναι λίγο παλιά δεν υποστηρίζει χ2,δες με το bios αν κανεις δουλεια ,αν οχι την γυρνάς πίσω στο πλαίσιο δεν νομίζω να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, το e shop εχει μια αλλα τσιμπημένη η τιμη της http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528399 70 ευρω.. ειναι και ASROCK!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...