CloudConnected Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Τον λογαριασμό στο second life τον έκανε μετά τον γάμο; Αν ναι, της ανήκει ο μισός... "-Μωρό μου θέλω να χωρίσουμε.-Μα γιατί? -Δε με ικανοποιείς σεξουαλικά. -Μα το'χουμε συζητήσει,φταίει η dial-up.Ήδη έκανα αίτηση για γραμμή dsl,μη μου το κάνεις αυτό" Παίδες γαμάτα σχόλια... Πάντως έτσι όπως έχουν μπερδέψει τις ζωές τους, νομίζω ότι δεν θα ενοχλούνταν και πολύ αν τον έπιανε να την απατά real life...
atropa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 τουλαχιστον ι εικονικη γυναικα του χοραγε στην 20' οθονη του γιατι η πραγματικη θελει full hd projector και βαλε.. αρε locusts που σας χρειαζονται!!
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 τουλαχιστον ι εικονικη γυναικα του χοραγε στην 20' οθονη του γιατι η πραγματικη θελει full hd projector και βαλε.. αρε locusts που σας χρειαζονται!! Έχω λιώσει μιλάμε με όλες τις απαντήσεις γενικώς! :lol:
rikos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Διακρίνω έναν ρατσισμό προς τους παχύσαρκους?Γιατί τέτοια κακία ρε παιδιά?
tritonas00 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Διακρίνω έναν ρατσισμό προς τους παχύσαρκους?Γιατί τέτοια κακία ρε παιδιά? E...εδω που τα λεμε αλλιως δειχνουν τα κιλα στον αντρα αλλιως στην γυναικα lol!
random Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ... εναντίον καμμένων εγκεφάλων ειναι. τα παχάκια απλά εξήγούν -εν μέρη- τη συμπεριφορά τους, την ανεργία τους, τις ειδικές ανάγκες τους, τη συντήρηση με "benefits", κλπ.
mohic4n Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Οτι να 'ναι. Τοσο μυαλο εχουν τοσες μλκιες κανουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα