Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο δε εικονικός μακαρίτης την ώρα που τον αυτοκτονούσαν φώναζε "F1... F1...F1" μέχρι την μοιραία στιγμή της BSOD. Το Kasperksy με την βοήθεια του AVG συνέλαβε αμέσως την κατηγορουμένη η οποία βρήκε δικηγόρο πατώντας το "I'm Feeling Lucky" του google.

πρέπει να κόψω το insomnia....κάνει κακό.... πολύ κάψιμο...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
"-Μωρό μου θέλω να χωρίσουμε.

-Μα γιατί?

-Δε με ικανοποιείς σεξουαλικά.

-Μα το'χουμε συζητήσει,φταίει η dial-up.Ήδη έκανα αίτηση για γραμμή dsl,μη μου το κάνεις αυτό"

Μα αν βάλει adsl ο μαλάκας θα τελειώνει πιο γρήγορα :lol::lol::lol::lol:

Πάει, λίγο μας είχε μείνει , το χάσαμε κι αυτό.

Όταν είμαστε πιτσιρικάδες αυτό το λέγαμε "φανταστική" (μλκία)... :-):-)

Δημοσ.
Ερώτηση :

Στο second life μπορεί ο παίκτης σου να παίξει second life ? (third life ίσως)

και αν ναι ο παίκτης του παίκτη σου μπορεί να παίξει second life ?

και αν ναι ....

....

Άλλο ερώτημα :

Εκλέγομαι στο second life πρωθυπουργός και βγάζω νόμο και απαγορεύω στο second life το second life ..... εξακολουθώ να υπάρχω ?

Ποιός θα σκοτώσει τον Τζον Κόννορ ?

Αν εκλεγεις στο second Κωστακης πρεπει να απαγορευσεις το ιδιο το second και οχι το second μεσα στο second, ωστε να παψεις να υπαρχεις, αρα αυτο δεν μπορεις να το κανεις εσυ ως Κωστακης, αλλα πρεπει να επιστρατευθει ο real Κωστακης, πραγμα δυσκολο, εχει πολλα προβληματα τελευταια, οποτε μιας και θα εισαι ανενοχλητος σου ευχομαι μαι καλη θητεια ως προθυπουργος, και να τα πας λιγο καλυτερα απο τους real :-)

Δημοσ.
αυτα τα νεα με κανουν να αναρωτιεμαι ποιος ειμαι...:-D

δοκίμασε whois sofos

αν δε πιάσει, προσπάθησε να ανανεώσεις drivers, κάνεις clear CMOS, κοιτάξεις για βραχυκυκλώματα, βάλε τον τελευταίο πυρήνα, στείλε mail στον κατασκευαστή κλπ κλπ

Ελπίζω να μην έχει λείξει η εγγύησή σου

Δημοσ.

εδώ γελάμε καλά στην αγγλιά δεν έχουν να ασχολήθούν με πιο σοβαρά πράγματα?Μιλάμε για παιχνίδι!!φαντάσου πόσο την βαρέθηκε ο άνθρωπος αφού μέχρι και στο ίντερνετ βρήκε παρηγοριά!!

Δημοσ.
Αντί να του πεί στα ίσια "αρχηγέ σε βαρέθηκα γιατί μου γυάλισε ο τάδε στη δουλειά και επειδή είμαι τσόλι δεν κρατήθηκα", τον τρέχει τον άνθρωπο για second life και μ***κίες...:X:X:X

Έτσι, έτσι...

Δημοσ.

ελεος η γυναικα ειναι καμμενη...σοβαρο λογο βρηκε και βγηκε στα καναλια να τον υποστηριξει κιολας....αντε να την μαζεψουν την ταλαιπωρη

Δημοσ.

Υπάρχουν και χειρότερα :P

A Japanese man has enlisted hundreds of people in a campaign to allow marriages between humans and cartoon characters' date=' saying he feels more at ease in the "two-dimensional world."

Comic books are immensely popular in Japan, with some fictional characters becoming celebrities or even sex symbols. Marriage is meanwhile on the decline as many young Japanese find it difficult to find life partners.

Taichi Takashita launched an online petition aiming for one million signatures to present to the government to establish a law on marriages with cartoon characters.

[b']Within a week he has gathered more than 1,000 signatures through the Internet.[/b]

news.yahoo.com/

Tα anime ή μάλλον τα hentai τους έχουν χτυπήσει στον εγκέφαλο :lol::lol::lol:

Δημοσ.

παλι καλα που τον επιασε με εικονικη γυναικα,και δεν τον επιασε με μη εικονικο

αντρα καβαλα στην κρεβατοκαμαρα.Αγγλοι γαρ.

Δημοσ.

Καλά είναι τραγικοί, απλά δεν υπάρχουν αυτοί οι δύο, αλλά και όλοι οι όμοιοί τους είναι τελείως καμένοι. Μαζέψτε τους... και μόνο η πραγματική φωτογραφία τους τα λέει όλα.

btw μερικά από τα σχόλια έχουν τρελό γέλιο, γράψατε και γαμώ τις ατάκες πάλι... :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...