kserias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Επειδή είμαι σχετικά νέος, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα πρόγραμμα (εννοείται free) γιά να κατεβάζω τραγούδια;
afentiko7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 dc++, soulseek. Για το πρώτο έχει και οδηγίες το φορουμ
cosmos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Torrents dc++ και γενικότερα p2p προγράμματα αλλά και rapidshare links μέσω google ή ....άλλων sites!
White Dragon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Απ' αυτά τα πργράμματα που είπατε, ποιό έχει μεγαλύτερη πικοιλία, εκτός απ' το DC++ που θέλει μεγάλο share για να μπεις στα καλά hubs (απ' τη στιγμή που το aggelos hub καταργήθηκε έπαψα να το χρησιμοποιώ). Με το emule τί γίνεται; Το θυμάμαι πριν δυο χρόνια ήταν λίγο αργό, αλλά συμπαθητικό.
flik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Στο DC++ υπάρχουν ακόμα καλά hubs με πολύ πράγμα. (DarkAngel, GreekDreamland χρησιμοποιώ εγώ). Δεν έχω δοκιμάσει και πολλά, το soulseek δεν μου πολυάρεσε, ίσως δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ και δεν μου έβγαλε πολλά αποτελέσματα. Το emule έχει και αυτό πολύ πράγμα, ειδικά για μεγάλα και σπάνια αρχεία, αλλά δεν λέει για μουσική, καθώς είναι αργό.
White Dragon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 DarkAngel και GreekDreamland πόσο sharesize θέλουν; Έμαθα ότι υπάρχει και το MP3 Rocket.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι δεν επιτρέπεται η προσφορά ή/και η αναζήτηση links για παράνομα αντίγραφα μουσικής, ταινιών και λοιπών αγαθών που προστατεύονται από τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.