Uberalles_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά.. Ασχολούμαι επαγγελματικά με τον προγραμματισμό και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Επειδή σε πολλά topic έχει υποθεί το Joomla και επειδή δεν έχει τύχη να ψάξω το τι ακριβώς κάνει μπορεί κάποιος να μου πει τι διαφορές έχει από το dreamweaver στο οποίο δουλεύω και εγώ? Έχει κάποια έτοιμα template?
bill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Το Joomla είναι Open Source CMS , ελληνιστί Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου. Δεν έχει σχέση με το Dreamweaver, το οποίο φτιάχνει σελίδες απο το μηδέν. Στο Joomla παίρνεις ένα template (νομίζω ξέρεις τί είναι) και ορίζεις μέσα στο backend (πίσω πλευρά του site) το πού θα εμφανιστεί τι. Υπάρχουν προκαθορισμένες θέσεις και λες οτι το τάδε άρθρο θα εμφανιστεί δεξιά. Οι διαφημίσεις αριστερά. Το μενού πάνω και διάφορα άλλα. Προσθέτεις διάφορα modules,mambots κ.α. τα οποία είναι προγραμματάκια (έτοιμα,δωρεάν ή με πληρωμή) τα οποία κάνουν χίλιες 2 λειτουργίες. Υπάρχουν και άλλα CMS (drupal,xoomp,mambo-παλιά ονομασία,elxis κ.α.) τα οποία είναι δωρεάν ή με κάποιο αντίτιμο. Τέλος με το dreamweaver και αρκετές γνώσεις μπορείς να κάνεις το δικό σου template για joomla. Google-it for more info. Good luck.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.