WizeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Έκανα search χωρίς αποτέλεσμα, οπότε και ανοίγω topic... Οτιδήποτε μου στέλνουν σε Rich Text Format (Ελληνικό κείμενο), εμφανίζεται έτσι: "ÐñïóöïñÜ ãéá Ìáêñï÷ñüíéá" Αυτό ισχύει και για τα .rtf documents αλλά και για τα e-mail (τα ανοίγω με το mail.app του Leopard) Έχετε κάποια ιδέα για το πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Έτσι μου εμφανίζονται και εμένα οι ελληνικοί χαρακτήρες στο itunes.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 WizeMan, για το email, υπάρχει μια πιθανότητα να λυθεί ανοίγοντας ένα παράθυρο Terminal και γράφοντας: defaults write com.apple.mail NSPreferredMailCharset "ISO-8859-7" kpartsi: για το iTunes, φταίει πως τα iD3 Tags των τραγουδιών σου είχαν φτιαχτεί σε windows με πρόγραμμα χωρίς υποστήριξη UNICODE. Υπάρχουν κάποια προγράμματα που μπορούν να τα μετατρέψουν αυτόματα. Κάνε μια αναζήτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 αυτό που ψάχνεται είναι το ID3 Mod2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.