Προς το περιεχόμενο

Ελληνικος Server?

alwin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

tophost, πως ειναι δυνατον να δινει 2.5e 15MB και με 10 απεριοριστο???

λπ, προτινω rainhost πολυ καλη εταιρεια, τα πακετα ειναι διαφορετικα απο αυτα της σελιδας, ειναι 2πλασια νομιζω.

Δημοσ.

Ο tophost τρέχει σε αμερικάνικο server μαζί με το grserver.gr

Ο rainhost, εξίσου, μαζί με eparts.eu, ierapetra.eu, rainhost.eu και δυο άλλους.

Πως είναι δυνατόν αυτοί να θεωρούνται Hosts, και μάλιστα με servers στην Ελλάδα όπως ζήτησε ο OP; Οι τιμές τους φωνάζουν "reselling"...

Δημοσ.

H rainhost δεν εχει χαμηλες τιμες... Ειναι λιγο τσιμπιμενες αλλα η υποστηριξη ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ

Δημοσ.

Χαχα, Λοιπών ελληνιη εταιρεία με server στην Ελλάδα..... αυτό είναι ανέκδοτο... Με τις τιμές που πουλάνε bandwith οι έλληνες service provider μάλον δεν υπάρχει ελπίδα. Παιδιά αυτό μην το ψάχνετε όλες οι ελληνικές εταιρίες έχουν τους server στο εξωτερικό. Τώρα για το Resseling δεν το πολυπιστεύω γιατί αρκετές από αυτές έχουν νομίζω πολλούς πελάτες και λογικά δεν θα τους συμφέρει.

Δημοσ.

Επειδη ειχα σχετικη συζητηση με εναν webhoster μου ειχε πει οτι δεν συνεφερε να εχουν και σερβερ στην Ελλαδα, τα εξοδα ηταν πολλα...

Και νομιζω οτι στο εξωτερικο ειναι και πιο αξιοπιστοι....

Δημοσ.

Προσυπογράφω κι εγώ το αυξημένο κόστος hosting στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, οι μόνοι ISPs (διορθώστε με αν κάνω λάθος) με ιδιόκτητο datacenter είναι ο ote και η forthnet. Αυτοί, για λόγους που δεν γνωρίζω, χρεώνουν με το ...byte. Αν κάνεις το λάθος και ζητήσεις 100MBit uplink, κάτι που θεωρείται αυτονόητο στις περισσότερες των περιπτώσεων, κινδυνεύεις από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Δημοσ.

Το bandwidth/peers στην Ευρώπη είναι πολύ φτηνά, ίσως φτηνότερα και από Αμερική. Για παράδειγμα με 3.000 ευρώ / μήνα έχεις 10Gbps σύνδεση με το AMS-IX( http://www.ams-ix.net ) που είναι το αντίστοιχο με το δικό μας AIX ( http://www.aix.gr ). Απλά το AMS-IX έχει peak 600Gbps και το AIX τα 10Gbps οπότε καταλαβαίνετε τη διαφορά στα μεγέθη.

Αντίστοιχα και οι τιμές για το διεθνές bandwidth που χώρες όπως Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία έχουν πάνω από 15 διαφορετικούς ISP για να επιλέξουν ενώ στην Ελλάδα νομίζω μόνο OTEglobe και Seabone.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...