poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 και πες οτι το παρακαμπτεις πως θα ανεβασεις την οπτικη ινα πανω στο σπιτι?εξωτερικα μονο.
mohic4n Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ας ερχονταν να βαλουν και οπτικη ειναι στο σπιτι μου και θα σκαλιζα και τη πετρα για να την ανεβασω, θα βαζα και λαμπακια, γυαλοτουβλο (να ειναι και trendy) και τα συναφη. Περα απο τη πλακα ομως. Ειμαστε ΠΟΛΥ πισω σε σχεση με τις αλλες χωρες. Οι τιμες ειναι πολυ ψηλα σε σχεση με αυτα που μας προσφερουν, και δεν εννοω μονο τις ταχυτητες αλλα και τις υπηρεσιες τους, και την αντιμετωπιση προβληματων, και την εξυπηρετηση, και τις συνεχεις διακοπες τους και πολλα αλλα. Πχ. 6 χρονια UK, ειχα cable γραμμη, δεν ηθελα a/v/xDSL. ι) Ξεκινησα τον 1ο χρονο εχοντας 1/256. ιι) Τον 2ο χρονο μου την κανανε απο μονοι τους 5/512, επειδη ολοι οι αλλοι παροχοι ειχαν ανεβασει τις γραμμες τους. ιιι) Τον 3ο χρονο, πηγα απο μονος μου στα 10/512. ιν) Τον 4ο χρονο, επειδη ημουν απο τους VIP πελατες τους μου ανεβασαν το upload στο 1Mb χωρις εξτρα χρεωση, αρα στα 10/1. ν) Τον 5ο χρονο, επειδη ημουν απο τους VIP πελατες τους μου εστειλαν γραμμα αν θελω να μπω σε πιλοτικο προγραμα για 20/1. Δεχθηκα χωρις 2η σκεψη. Η χρεωση μου ιδια με την 10/1. νι) Τον 5ο και τον 6ο χρονο πηγε ετσι η δουλεια... Τους τελευταιους δυο μηνες πριν γυρισω Ελλαδα μου κανανε τη γραμμη 20/5 χωρις χρεωση. Και εχουμε και λεμε. Στα 6 χρονια που ειχα cable πανω απο 5 φορες δεν εμεινα χωρις Internet. Οι διακοπες ειχαν διαρκεια απο 10 εως 30 λεπτα οι πιο συνηθισμενες για αναβαθμιση των server/router και 7 ωρες, μια και μοναδικη αυτη, λογω γενικου προβληματος σε ολη την Αγγλια. Σταθερη IP λογω cable γραμμης, μια φορα ειχα την ιδια IP 8 μηνες περιπου.. Στο παγιο που πληρωνα μπορουσα να εχω, σταθερη τηλεφωνια χωρις εξτρα χρεωση σε τηλεφωνα προς την Αγγλια αλλα μονο προς το εξωτερικο. Μπορουσα να εχω καλωδιακη τηλεοραση με 70 καναλια χωρις χρεωση. Μπορουσα να ειχα κινητο τηλεφωνο. Επισης καθε φορα που εφευγα για διακοπες το καλοκαιρι και θα ελειπα για 2-3 μηνες, επαιρνα τηλ. πριν φυγω για να μη μου κοψουν τη συνδεση αφου δεν θα πληρωνα. Οταν γυριζα επαιρνα τους λογαριασμους, πληρωνα τα παγια, επαιρνα στο καπακι τηλεφωνο, και μου συνδεαν το Internet χωρις καν να δουν οτι εχουν μπει τα λεφτα στο λογαριασμο τους. Και ολα αυτα επειδη με θεωρουσαν VIP πελατη. Τελος, οταν πηρα τελευταια φορα τηλ για να μου κοψουν τη συνδεση, με συνδεσαν με τον manager του πελατειακου τμηματος απευθειας, αφου με ρωτησαν 100 φορες γιατι θελω να διακοψω τη συνδεση μου μαζι τους. Ο τυπος εκανε τα παντα για να με κρατησει στην εταιρεια γιατι απλα δεν με πιστευε οτι εφευγα απο Αγγλια και γυριζα Ελλαδα και νομιζε οτι θα παω σε αλλη εταιρεια. Εννοειτε οτι στην Αγγλια οι μεγαλοι παροχεις internet, εχει ο καθενας το δικο του δικτυο. Δλδ, εχει σκαψει τους δρομους της καθε πολης και εχει περασει το δικο του καλωδιο. Σε καθε σπιτι της Αγγλιας μπορεις να βρεις απο 3 εως 4 κουτια απο τουλαχιστο δυο διαφορετικους παροχους. Μετα απο αυτα που εζησα τι να μου πει ο ΟΤΕ και ο καθε εναλλακτικος παροχος. Αν δε βαλει το χερι απο μονος του στη τσεπη και σκαψει σε καθε δρομο για να φτιαξει το ιδιοκτητο δικτυο του και να μην εξαρταται απο κανεναν δεν προκειτε να παει μπροστα ουτε η Ελλαδα ουτε καποια αλλη χωρα που ΄ναι στην ιδια κατασταση με εμας. Τωρα, απλα "κλαιω"...
afentiko7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αρα χειρότεροι και από Βρεταννούς που έχουν 20/5. Αν και από ότι ακούω είναι αρκετά παραπονιάρηδες btw οι Βούλγαροι έχουν 80+/80. Ναι ξέρω είναι πιο ακριβά από τις δικές μας 24/1 αλλά με την ίδια λογική να απαγορέψουμε και τις πόρσες επειδή είναι πιο ακριβές από τις δικές μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 btw οι Βούλγαροι έχουν 80+/80. link or it didn't happen...
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 thresh δεν εχει σημασια τι ισχυει και τι οχι.το βασικο ειναι οτι ειμαστε πολυ πισω απο παρα πολλες χωρες και οτι εδω ολα τα καλωδια ειναι του οτε με οποια προβληματα υπαρχουν.αν τα καλωδια ηταν του καθε provider η ο οτε θα φτιαχνε τα δικα του η θα εκλεινε .τωρα ο οτε εχει τα καλωδια και οταν δεν φτιαχνει βλαβες περνει πισω πελατες.
afentiko7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 link or it didn't happen... το δα στη φωτο ενός τύπου (speedtest) isp η megalan network. download 87000kbps/upload 80000 kbps
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) το δα στη φωτο ενός τύπου (speedtest) isp η megalan network. download 87000kbps/upload 80000 kbps καλά και εγώ αν πάω σε κάποιo AEI/TEI και κάνω speedtest ή σε κάποια εταιρεία ή ακόμα καλύτερα σε ISP που δουλεύει φίλος μου θα βγάλω τεράστιο αποτέλεσμα... το θέμα είναι να τις έχουμε σπίτι αυτές και δυστυχώς (ή ευτυχώς) αυτό που λες δεν αποδεικνύει ότι είναι από σπίτι -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 09 : 01 : 18----- thresh δεν εχει σημασια τι ισχυει και τι οχι.το βασικο ειναι οτι ειμαστε πολυ πισω απο παρα πολλες χωρες και οτι εδω ολα τα καλωδια ειναι του οτε με οποια προβληματα υπαρχουν.αν τα καλωδια ηταν του καθε provider η ο οτε θα φτιαχνε τα δικα του η θα εκλεινε .τωρα ο οτε εχει τα καλωδια και οταν δεν φτιαχνει βλαβες περνει πισω πελατες. κανείς δεν τα αρνείται αυτά, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι η Βουλγαρία έχει τέτοιες οικιακές συνδέσεις... οι μισθωμένες ασφαλώς δεν πιάνονται έχουμε και εμείς τέτοιες Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2008 από ThReSh Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
afentiko7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 καλά και εγώ αν πάω σε κάποιo AEI/TEI και κάνω speedtest ή σε κάποια εταιρεία ή ακόμα καλύτερα σε ISP που δουλεύει φίλος μου θα βγάλω τεράστιο αποτέλεσμα... οι μισθωμένες ασφαλώς δεν πιάνονται έχουμε και εμείς τέτοιες Και απέναντι από τον ΟΤΕ να είσαι αντε κανά 22-23 να πιάσεις. Και δεν ήταν πανεπιστήμιο.
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Θα δεις και 24 απεναντι απο τον οτε.β.οι μισθωμενες δεν σημαινει οτι πανε κοματια.θα βρεις και κομματια μισθωμενες αλλα τα λεφτα ειναι τρελλα.εδω οι απλες χαμηλης ταχυτητας μισθωμενες ειναι πανακριβες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Και απέναντι από τον ΟΤΕ να είσαι αντε κανά 22-23 να πιάσεις. Και δεν ήταν πανεπιστήμιο. και που το ξέρεις ότι δεν ήταν? αν βάλεις μισθωμένη πιάνεις πολύ παραπάνω από 24mbit αλλά προφανώς είναι πανάκριβες
A_gamer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Θα δεις και 24 απεναντι απο τον οτε.β.οι μισθωμενες δεν σημαινει οτι πανε κοματια.θα βρεις και κομματια μισθωμενες αλλα τα λεφτα ειναι τρελλα.εδω οι απλες χαμηλης ταχυτητας μισθωμενες ειναι πανακριβες Ζήτα από τις Αττ. Τηλ/ες να σου βάλουν FTTB και θα σου πω αν θα είναι 24 Mb. Αλλά δεν είναι μισθωμένες νομίζω οι γραμμές που δίνουν.
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν παραπαων αλλα παμε τρελα κοστολογια.εδω η Hol νομιζω πριν καμποσο καιρο για 2 mbps μισθωμενη ηταν κανα 1000 ευρω.ενταξει αν εχεις τα λεφτα σου κανουν οτι θες και δικο σου δορυφορο ακομα.αλλα μιλαμε για κοστολογια φυσιολογικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα