Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καρτουλες (pci-pci-x) USB 3.0 θα βγουν ή το χει αποκλειστικα η Intel το προτυπο? (Κατι τετοιο ειχα διαβασει :mad:).

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
όχι βέβαια πρέπει να υποστηρίζουν και οι συσκευές usb 3.0...

Τιμές ξέρουμε εξωτερικών που θα υποστηρίζουν το πρότυπο?

Δημοσ.
Τιμές ξέρουμε εξωτερικών που θα υποστηρίζουν το πρότυπο?

Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα βγει ωρέ. Μιλάμε για ~1+ χρόνο.

Δημοσ.

Αυτή την είδηση περιμέναμε καιρό, η διαμεταγωγή δεδομένων φράκαρε κάπως τις usb όταν πολλές φορές το σύστημα πετουσε μεχρι να γράψεις δεδομένα ή να μεταφέρεις αργούσε. Αν θυμάστε ακόμα και οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με βάση αυτό το πρότυπο αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλλά τώρα η κατάσταση αλλάζει...

Δημοσ.

Κι ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί η Apple παράτησε το Firewire...το μόνο κακό είναι ότι βλέπει λίιιιιγο πιό "μπροστά" από ότι θά'πρεπε, και το αποτέλεσμα ήταν να μας αφήσει κάπως νωρίς με πανάκριβα νέα macbooks με usb 2.0, ή με άλλα λόγια, με το "καλώδιο" στο χέρι...

Δημοσ.
Η Apple δηλαδή παράτησε το Firewire λόγω του επερχόμενου USB 3.0;

Δεν ξέρω αν το έκανε "επίσημα", αλλά εσύ πως το βλέπεις, να επιζεί το firewire? Η ίδια η εταιρία που το εφηύρε (αν δεν κάνω λάθος) σταμάτησε να το στηρίζει στα ίδια της τα μηχανήματα.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, στο e-go το άρθρο λέει για USB 2.0 600MB/s αλλά τουλάχιστον να κάνουμε και έναν έλεγχο όταν αντιγράφουμε. Τεχνολογικό forum είναι..

Το USB 2.0 υποστηρίζει μέγιστη θεωρητική ταχύτητα 480Mbps δηλαδή 60MB/s (δηλαδή τυπογραφικό λάθος ενός μηδενικού παραπάνω στο άρθρο).

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το έκανε "επίσημα", αλλά εσύ πως το βλέπεις, να επιζεί το firewire? Η ίδια η εταιρία που το εφηύρε (αν δεν κάνω λάθος) σταμάτησε να το στηρίζει στα ίδια της τα μηχανήματα.

Εγώ δεν το βλέπω καθόλου να επιζεί το firewire.

Τι σχέση έχει αυτό με την παρουσίαση του usb 3.0 δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ.
Εσύ βιάζεσαι πολύ. :-)

Τα προηγούμενα 25 λεπτά μεταφερόταν ένα blu-ray διαμέσου usb διαύλου. Οπότε δεν βιάζομαι καθόλου. Απλά αν μας λανσάρουν το usb 3.0 όπως το ethernet οι κατασκευάστριες σκληρών και θέλουν μια 300άρα για 1 τέρας τότε δεν θα πάρω

Δημοσ.
Εγώ δεν το βλέπω καθόλου να επιζεί το firewire.

Τι σχέση έχει αυτό με την παρουσίαση του usb 3.0 δεν καταλαβαίνω.

Αυτό που βλέπουν οι καταναλωτές, οι εταιρίες IT το γνωρίζουν πολύ νωρίτερα. Συνεπώς, είναι λογικό η apple τώρα που τα έκανε πλακάκια με την intel και την υπόλοιπη τρελοπαρέα να ξέρει καλύτερα από εμάς ότι σε 2-3 χρόνια η firewire θα είναι ανέκδοτο. Οπότε η παρουσίαση του usb 3.0 νωρίτερα από το αναμενόμενο (κάτι για 2011 είχα διαβάσει πριν καιρό) αποτελεί απλώς την ταφόπλακα του fw και εξηγεί την κίνηση της apple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...