skull Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να αλλάξω case και ψάχνοντας βρήκα κάποια cases στα οποία η θέση του τροφοδοτικού βρίσκετε στο κάτω μέρος (π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650728 ). Καταρχάς αυτό είναι ασφαλές? Στην περίπτωση που και το τροφοδοτικό μου έχει τον ανεμιστήρα στο κάτω μέρος ( π.χ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=873454&Manufacturer=Chieftec&category=69977705&catalog=20 ) και το τοποθετήσω στο παραπάνω κουτί θα έχω πρόβλημα? Μήπως μπορώ να το τοποθετήσω ανάποδα, δηλαδή ο ανεμηστήρας του τροφοδοτικού να "κοιτά" προς τα επάνω? Ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Πολλά τροφοδοτικά έχουν από κάτω τον ανεμιστήρα. Συνήθως υπάρχει κατάλληλο κενό μεταξύ του "πατώματος" του κουτιού και της κάτω πλευράς του τροφοδοτικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I_dont_need_PC Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ειδικα για το case που ρωτας, εχει τρυπα και φιλτρο ακριβως κατω απο τον υποτιθεμενο ανεμιστηρα του τροφοδοτικου, οποτε δεν εχεις προβλημα. Αυτο βρισκει εφαρμογη στα περισσοτερα case αυτου του τυπου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpilio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 διαφορετικα ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να βαζεις αναποδα το τροφοδοτικο... σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις δεν θα εχεις προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skull Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Απο οτι βλεπω το τροφοδοτικό μπορεί να συνδεθει και αναποδα γιατί εχει 2 υποδοχές για βιδες στις 2 γωνίες που μπορεί να συνδεθει. Ευχαρηστω!Το αγορασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Απο οτι βλεπω το τροφοδοτικό μπορεί να συνδεθει και αναποδα γιατί εχει 2 υποδοχές για βιδες στις 2 γωνίες που μπορεί να συνδεθει. Ευχαρηστω!Το αγορασα! πολυ σκονη-για τον λιγο καιρο που το εχω- αλλα και χαμηλη θερμοκρασια σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.