onty Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Εχω χωρισει σε 2 partitions τον σκληρο μου και ενω εχω στο ενα (400Gb) τα vista εβαλα στο αλλο τα χp. Οταν ομως κανει εκκινιση το pc δεν μου βγαζει δυνατοτητα επιλογης λειτουργικου οπως γινεται οταν εχουμε 2 διαφορετικους δισκους. Γιατι??
teo64x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Τα Vista έχουν boot manager που αναγνωρίζει τα XP, τα XP δεν έχουν το ανάποδο. Μπες στο λειτουργικό που bootαρει αυτή τη στιγμή, κατέβασε έναν boot manager και εγκατέστησέ τον. Αν όλα πάνε οκ, μετά θα σου εμφανίζεται η επιλογή λειτουργικού.
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Και ο γενικός κανόνας στην εγκατάσταση πολλαπλών λειτουργικών είναι να κάνουμε εγκατάσταση από το παλαιότερο προς το νεότερο. W3.11(γι αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος)->w95->w98->NT->2K->XP->Vista->Seven Έτσι θα έχεις την δυνατότητα επιλογής. Τώρα, ή ξαναβάζεις από την αρχή τα vista, ή υπάρχουν και οι boot selectors όπως το Acronis OS Selector. Αν υπάρχει πιο απλώς τρόπος δεν γνωρίζω. sory.
onty Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστω ρε παιδια θα το δοκιμασω και ελπιζω να κανει δουλεια.. ¨)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.