Προς το περιεχόμενο

σύνθεση καινούργιου pc και αν αξίζει.

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ehmm... ναι δίκιο έχεις πρέπει να τους ξανά έβαλαν..

οποτε δεκτες η σύνθεσης και με τις δυο τεχνολογίες. :P

τώρα αν δεν έχει έρθει το cooler τις cpu για τους i7 δεν έγινε και τίποτα...απλά να έχω μια ιδέα

Δημοσ.

εγώ ρε παιδιά έχω 22 αρα tft για pc kai 40 αρα tft για τηλεόραση αν θες 24 αρα λίγο μεγάλη δεν έιναι για pc εκτός και αν κάνεις σχεδιασμό ή multimedia η γραφιστική καλα είναι για παιχνίδια οι 24άρες αλλά μετα για το σαλόνι τη θα θέλουμε 70 αρες:-):-)επιπλέον οι 24 άρες tft υποστηρίζουν 1920 ful hd άρα κάθε φορά θες και ένα 300 άρι (και καλά θα είναι) για καλή κάρτα οθόνης. Μια που το ανέφερες αν είναι να πάρεις pc με 2500 ευρώ και δεν θές ci7 παίρνεις ένα σύστημα τώρα με 1000-1200 ευρώ περίπου 9550 quad σε ττραπύρινο ή 8500 σε δυπύρινο 4 giga ram 800 αρια ή 1066-ddr2 1 tera ή δυό 640 giγa σκληρούς .Από κάρτες γραφικών επιλέγεις αν θα βάλεις nvidia καλή τιμή προς απόδοση είναι η 9800 gtx και αν έχεις χρήμα 280 gtx αν πας σε ati 4850 512 σε απλό σύστημα 4870 1 giga σε καλό και τέλος 4870χ2 για την πιο γρήγορη.Σε τροφοδοτικό πας σε corsair tagan enermax δεν μου έρχεται κάποια άλλη μάρκα το λιγότερο 650 watt !!αυτά απο μένα!!αν έχεις ευκαιρία για να καθυστερήσεις το μηχάνημα ακόμα καλυτερα για σένα πάντως σε λίγο καιρό βγαίνουν οι νέες 270 gtx kai 290 gtx αναμονή!Aν πας σε τεχνολογία ci7 ου είναι και το καλυτερο για ν α μην πληρώνιες δυο φορές για pc πας σε νέα τεχνολογία άλλη μητρική άλλο chip επεξεργαστή ddr3 μνήμες x58 chip που θα μπορείς σε κάποιες μητρικές να βάλεις ή sli ή crossfire,βασικό τέλος ότι και να επιλέξεις έιναι ένα καλό και αθόρυβο κοιυτί !!Αυτα απο μένα!!

εγώ ακόμα βολευομαι με το γέρο pc μου p4 3 ghz 2 giga ramm ddr 400 sata 2 200 giga ide 320 audigy 1 vga 7800 gs 256/windows xp gr sp3/---εγώ τι να πω¨))

Δημοσ.

δίκιο έχεις και το είπα και πιο πριν..ότι είχα ένα 22ari και ήμουν υπέρ ευχαριστημένος..απλά πάω σε 24ari μονο και μονο για την μεγαλύτερη ανάλυση..δεν υπάρχει θέμα δηλαδή για το μέγεθος ...με το 22ari είμαι υπέρ καλυμμένος..

Δημοσ.

Κυκλοφορούν και κάποια 22αρια με 1920*1080 ανάλυση πάντως αν και λίγο δυσεύρετα, σαν αυτο της benq http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=3449. Ίσως βέβαια να σου φανεί μεγάλη η ανάλυση για τέτοιο μόνιτορ...

Παρεπιπτόντως και χωρίς παρεξήγηση, άλλο ευχάριστο και άλλο ευχαριστώ (έχει και άλλα εκεί με χτύπησες πιο άσχημα φίλε μου) :)

Δημοσ.
Κυκλοφορούν και κάποια 22αρια με 1920*1080 ανάλυση πάντως αν και λίγο δυσεύρετα, σαν αυτο της benq http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=3449. Ίσως βέβαια να σου φανεί μεγάλη η ανάλυση για τέτοιο μόνιτορ...

Πάνω σε αυτό θα ήθελα να ρωτήσω κάτι (καθότι δεν ξέρω), κι ας βγω εκτός θέματος :sorry:

Έχω στο μυαλό μου το εξής:

Έχουμε μια 17άρα και μια 19άρα με native ανάλυση 1280*1024 και οι 2. Εάν η χρηματική διαφορά είναι μικρή έως αμελητέα και δεν τίθεται θέμα χώρου, λογικό δεν είναι να επιλέξει κάποιος τη 19άρα;

Έτσι πάμε στις 24/26/28 ίντσες. Και στις 3 περιπτώσεις η native ανάλυση είναι 1920*1200.

Εάν πάλι δεν υπάρχει μεγάλη χρηματική διαφορά (π.χ. Τ240 στα 400Ε και Τ260 στα 472Ε) και θέμα χώρου, γιατί να επιλέξει κάποιος την 24άρα και όχι (τουλάχιστον) την 26άρα;

Επίσης δεν καταλαβαίνω το νόημα του Full HD σε 22άρες και 24άρες...

Όποιος γνωρίζει ας διαφωτίσει...

Δημοσ.

Η 24αρα από την 26αρα διαφέρουν στο μέγεθος του πίξελ.Έτσι ενώ έχουν την ίδια ανάλυση, στην 24 το πίξελ έχει μικρότερο μέγεθος, οπότε και η εικόνα σου είναι πιο καθαρή (crisp,sharp, ή όπως αλλιώς μεταφράζεται). Θέμα γούστου είναι για τον καθένα. Επίσης τα εικονίδια, γραμματοσειρές κ.α φαίνονται μικρότερα

Δημοσ.

εγώ προσωπικά και το 24ari το θεωρώ υπερβολή..δηλαδή θα βάλεις 26 και πάνω και θα θες και 2-3 γραφεία το ένα πίσω από το άλλο για να βάλεις όσο πιο πίσω μπορείς την οθόνη για να μπορείς να δουλεύεις..

για να επανέλθουμε στο θέμα εγώ ακόμα δεν έχω κατάληξη σε τι οθόνη να πάω..και δεν ακούω και καμια πρόταση από εσάς :P και περιμένω τις σύνθεσης (με i7 η χωρίς):devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...