Προς το περιεχόμενο

σύνθεση καινούργιου pc και αν αξίζει.

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως λέω και στον τίτλο παω για καινούργια σύνθεση επειδή το προηγούμενο pc έφυγε...εκτος από τις άποψης σας για την σύνθεση θέλω να μου πείτε αν κάποιος που θα φτιάξει τώρα pc αξίζει να πάει σε i7? :rolleyes:

η επιλογές δηλαδή είναι δυο η να παω σε ddr2 mobo κτλ η σε i7.

πείτε μου τις άποψης σας και τα λέμε μετά για την σύνθεση κτλ!

ευχάριστο εκ τον προτερων.

• Moderators
Δημοσ.

Ε κατσε πρωτα να βγουν να δουμε και διαθεσιμοτητα... :P

Γενικα, αν προκειται να διαθεσεις πολλα λεφτα, τοτε αξιζουν.

Αρα προκειται να διαθεσεις 1-1,2k τοτε δεν αξιζει.

Δημοσ.

Όλα εξαρτώνται από το budget! Αν μπορείς να ξοδέψεις χωρίς να το σκεφτείς ιδιαίτερα, μπορείς να πάρεις ο,τι γρηγορότερο κυκλοφορεί στην αγορά το οποίο αυτήν τη στιγμή σημαίνει i7 platform. Αν όχι, τότε ίσως δεν είναι και άσχημη ιδέα να πας σε «πιο σιτεμένο» πράμα. ΟΚ, ίσως όμως είναι άσχημη ιδέα γενικότερα να συνθέσεις PC τώρα λόγω του παραλογισμού με τις τιμές το τελευταίο διάστημα...

Δημοσ.

το budget είναι στα 2500 euro μαζί με οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι,ηχεία και το tower.

από τι βλέπω λογικά τα 500 ίσος και λιγότερα να πάνε για τα περιφερειακά και τα 2000 euro περίπου για το tower.με αυτό το budget τι με συμβουλεύεται?

για οθόνη λέω να παο σε 24ari μιας και πριν είχα το 22ari τις samsung(2232bw) που ήμουν παρα πολύ ευχαριστημένος..αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε 22ari η έστω δεν το έχω προσέξει..τι προτείνεται για 24ari?

από ότι έμαθα την δευτερα έρχονται οι i7 σωστά?

Δημοσ.

Εαν δεν εξυπακούεται μια αγορά για σοβαρούς λόγους, θα πρότεινα να μην πας σε i7 πλατφόρμα τώρα, τα προβλήματα ειναι αρκετά και η πλατφόρμα ανώριμη. Υπομονή τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για όσους καίγοντε για i7 ειδάλλως πιθανότατα θα ψηθούν διαφορετικά...

Δημοσ.

ωραία. και από ότι κατάλαβα το tn panel είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να κάνω? επίσης όχι 26ari είναι υπερβολή..το 24ari το περνώ μονο και μονο για την ανάλυση αλλιώς ήμουν καλυμμένος με το 22ari...οποτε μονο μια επιλογή υπάρχει?η t240 τις samsung?

• Super Moderators
Δημοσ.

η Τ240 της Samsung είναι από τις καλύτερες επιλογές για 24αρι TN Panel, αν και θα σου πρότεινα να δώσεις παραπάνω και να πάρεις το 24αρι της HP LP2475W με H-IPS Panel...

τώρα για νέο σύστημα περίμενε λίγο ακόμα...

Δημοσ.

το ξέρω ότι τα έχετε ξαναπεί αυτά περί οθόνης...αλλα έχω μπερδευτεί όσο δεν πάει άλλο...

ας πούμε ότι θέλουμε να συγκρίνουμε την t240 με την hp που λες και την 245B PLUS που μου πρότεινε ο GeorgeMan (το ξέρω ότι δεν είναι σωστή η σύγκριση επειδή έχουν διαφορετικά panel αλλα σχέση τιμής/απόδοσης..)

1on από την καλύτερη προς την χειρότερη σε πια σειρά θα τις βάζατε?δεύτερον θα δω αισθητές διαφορες μεταξύ TN panel και H-IPS Panel

γιατί έχουν μια καλή διαφορα στην τιμή τους..

και τέλος τι έχει το ένα panel και δεν έχει το άλλο?που υπερτερεί και που μειονεκτεί?

το ξέρω σας κούρασα...απλά αφού περιμένω που περιμένω να έρθουν η i7 να δω τιμές ας κάνω μια καλή ερευνα αγοράς για οθόνη.

Δημοσ.

τελικά οι i7 έρχονται από δευτερα?

και αν δεν σας κουράζω κάντε μου μια σύνθεση με τα τωρινά πράγματα(όχι με i7)..

όσο για το χρηματικό όριο είπα και πιο πάνω γύρο στα 2500 όλα μαζί οποτε κάπου 2000 μονο το tower.

ευχάριστο εκ τον προτερων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...