Προς το περιεχόμενο

Αγορα PS3 από Αμερικη!

StaPas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Η απορίες μου είναι οι εξης: Αν αγορασω το PS3 απο αμερική (θα παω Ιανουαριο) αν θα έχω προβλήματα με τα παιχνιδια, δηλαδη θα παίζουν αυτα που αγοράζονται από Ελλαδα ή πρέπει να παραγγελνω από Αμερική, αν υπάρχει πρόβλημα με το ότι στην Αμερικη έχουν το ΝΤSC, και οχι PAL σαν format. Επισης ξέρω ότι εχουμε και άλλη ταση 220, αυτοι 110 (αν δεν κάνω λάθος ). Που θα βρω μετασχηματιστη; Απο εκει θα τον πάρω , και αν υπαρχει κίνδυνος να μου καεί το PS3 εδω!!! Α και κατι τελευταίο, σε παλιές τηλεοράσεις παίζει και τι καλώδιο χρειάζεται!!! Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!!!!

Δημοσ.

Τα παιχνίδια θα παίζουν και με την τάση δεν έχεις πρόβλημα γιατί το PS3 έχει universal μετασχηματιστη.Το μονο πρόβλημα που θα έχεις είναι με τις ταινίες.Αυτές είναι region lock από ότι ξέρω.

Δημοσ.

Το μονο που μπορεί να χαλάσει είναι το μάτι του laser και αυτό αλλάζει χωρίς πρόβλημα.Aσε που νομίζω ότι η εγγύηση πρέπει να any universal...

Δημοσ.

Aξιζει δηλαδη απο οικονομικης αποψης; Τα παιχνιδια να τα πάρω απο εκεί; Αν βγει σπάσιμο θα μπορει να γινει και στο δικο μου;

Δημοσ.

γιατι δεν κοιταζεις στις αγγελιες οι περισσοτεροι τα πουλανε γυρω στα 300ευρω. και με εγγυηση εν ισχυει. μην πας να γλιτωσεις 100ευρω και αν σου παθει κατι ψαχνεσαι. και ξεχνας και τις ταινιες

Δημοσ.

δεν αξιζει πλεον να παρεις ps3 απο την αμερικη γιατι ολα πλεον τα ps3 παγκοσμιως εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.καποτε οταν ειχε το 80gb με Backwards compatability αξιζε αλλα λεον και αυτο δεν υπαρχει ασε πια που η ισοτιμια ευρω δολαριο εχει πεσει αρκετα οποτε δεν κερδιζεις και πολλα καλυτερα να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.Ασε που στην ευρωπη στα 399 εχει και 2 παιχνιδια δωρο ενω αμερικη 399 "σκετο"

τα 400 δολαρια σημερα ειναι γυρω στα 310 ευρω.αρα μαζι και με την αξια των παιχνιδιων και φυσικα της εγγυσης συν το γεγονος οτι θα βλεπεις ταινιες blu-ray(λιγοι ειναι αυτοι που βλεπουν αλλα λεμε τωρα)

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι λοιπον να το παρεις απο εδω και να παρεις παιχνιδια απο αμερικη που παιζουν στα ευρωπαικα και εχουν και περισσοτερες ευκαιριες που σημαινει οτι ανα παιχνιδι μπορει να εχεις και κερδος 25 ευρα

Δημοσ.

μπαα...μην το σκεφτεσε πολυ σοβαρα απο αμερικη υπαρχουν πολλα παραγματα που μπορουν να σου σιμβουν και να μην μπορεις να τα ελενξεις...εγω εφοσον εσυ θελεις απο εξωτερικο το ps3 θα σου συνηστουσα απο e.u. πχ. γερμανια κλπ

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια, απο Αμερικη ελεγα να το πάρω επειδη θα πάω ταξιδι, βεβαια με χαλαει πλεον η ισοτιμια για τις αγορες μου :-D, (1,20... που ειναι το 1,45... επεσε το πετρελαιο βλεπεις...). Τελικα το αποφασισα θα το πάρω απο εδω και απο εκει θα παρω παιχνιδια, αυτα αξίζουν μιλάμε για μεγάλη διαφορα τιμης!!!

Δημοσ.

επειδη στο αρχικο post ρωτας αν παιζει σε παλιες τηλεορασεις η απαντηση ειναι ναι φυσικα αλλα αν σκοπευεις να παρεις ps3 βαλε και στο wish list μια καινουργια τηλεοραση γιατι εκει καταλαβαινεις και την ουσιαστικη διαφορα

Δημοσ.

α οκ κοιταξε θα παιζεις κανονικα απλα θα εχει μια θολουρα και δεν θα βλεπεις καλα τα γραμματα.........

λιγο το κακο να μου πεις παντως συνδεεται σε απλη τηλεοραση οπως και το ps2 με scart

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...