nondas667 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα σε όλους και ακούστε το πρωινο μου δράμα. Πέφτω για ύπνο χθες το βράδυ αφήνοντας το PC ανοιχτό να κάνει downloading. Ξυπνάω σήμερα το πρωί και το βρίσκω κλειστό. Μπα λέω στον εαυτό μου κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Ανοίγω τον υπολογιστή και τα Windows κάνουν check-up (πριν μπουν στο desktop) και εξετάζουν τους σκληρούς και μου βγάζουν ένα μήνυμα ότι κάμποσα files couldnt be allocated ή couldnt be restored. Μπαίνει κανονικά το περιβάλλον τον Windows και με φρίκη μου διαπιστώνω ότι στον εξωτερικό μου σκληρό(external WD 500 FAT32), όπου και βάζω τα αρχεία του downloading, τα αρχεία μου είτε είχαν εξαφανιστεί είτε είχαν απλώς το αποτύπωμα τους (εννοώ οτι αντί να δείχνει ένα αρχείο π.χ. divx 2gb έδειχνε ένα γενικό αρχείο 32kb με το ίδιο όνομα). Το παράξενο ήταν ότι ο δεσμευμένος χώρος στον σκληρό παρέμενε ο ίδιος παρόλο που τα αρχεία είχαν εξαφανιστεί. Στο σύνολο τους έχουν εξαφανιστεί περίπου 200gb αρχείων. Έχει κάποιος την οποιαδήποτε ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ή αν του έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό και το τι μπορώ να κάνω για να επαναφέρω τα αρχεία μου. Ευχαρστώ προκαταβολικά
stefanos_79 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δοκιμασε να τα επαναφερεις με το GetData Back for Fat32 αφου τον εχεις σε FAT32.To προγραμμα θα διαβασει ολα τα αρχεια σου και θα παρακαμψει ολα οσα ειναι οντως κατεστραμμενα.Απλα πρεπει να εχεις και ενα δευτερο σκληρο αναλογης ή μεγαλυτερης χωρητικοτητας ετσι ωστε να τα αντιγραψεις εκει.Μετα πατησε ενα ολικο φορματ στον δισκο και θα στρωσει
nondas667 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 To εγκατέστησα το getdataback stefanos και τώρα έχει ξεκινήσει τη διεργασία μόνο που λέει ότι θέλει 11 ώρες για να την τελειώσει. Θα κάνω υπομονή και θα σου πω.
klog Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 To εγκατέστησα το getdataback stefanos και τώρα έχει ξεκινήσει τη διεργασία μόνο που λέει ότι θέλει 11 ώρες για να την τελειώσει. Θα κάνω υπομονή και θα σου πω. Και μια φιλική συμβουλή.....πριν κάνεις το φορμάτ κοίτα αν τα αρχεία που έχεις ανακτήσει είναι οκ γιατί μια φορά την πάτησα με κάμποσα gb μουσική..... Τα ανέκτησε έγραφε σωστά το όνομα του αρχείου ,έβαζες να παίξει Νότη και άκουγες Metallica!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.