Προς το περιεχόμενο

Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών

Monkey D. Luffy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο "δίπλωμα" σε αυτό. Τώρα αν απλά σε ενδιαφέρει να μάθεις 5 πράγματα ίσως να γίνονται σεμινάρια κάπου αλλά δεν ξέρω αν σε αφορά και πως μπορείς να τα βρεις.

Απ'όσο ξέρω οι Σχολές Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας διδάσκονται το μάθημα σε κάποιο εξάμηνο.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα μπορεις να κοιταξεις και σε σχολες ναυαγοσωστικης.. Βεβαια εκει θα πρεπει να περασεις κ καποια πρακτικα θεματα.. Κ δεν ξερω αν το τελικο πτυχιο που θα παρεις ειναι καταλληλο για τον λογο που το θελεις..

Δημοσ.

Δίπλωμα δεν νομίζω ούτε εγώ πως υπάρχει πράγματι. Διπλωματούχο πρωτοβοηθειά πχ δεν έχω συναντήσει. Ρώτα το δήμο σου ή πήγαινε σε κανένα μάθημα ιατρικής/νοσηλευτικής/φυσιοθεραπευτικής κτλ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να αποκτήσω κάποιο αναγνωρισμένο δίπλωμα πρώτων βοηθειών.

Ευχαριστώ

πάρε μαζί σου τον Chopper

(advanced OP humor :P )

Δημοσ.

Βασικά κάτι έχω ακούσει εγώ και καλά είναι σαν πιστοποίηση, όχι κάτι φοβερό. Νομίζω στον Ερυθρό Σταυρό γίνονται τα μαθήματα αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Σίγουρα κάτι τέτοια μαθήματα έγιναν πρίν κανα 6-μηνο ίσως και χρόνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...