Monkey D. Luffy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα σας, Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να αποκτήσω κάποιο αναγνωρισμένο δίπλωμα πρώτων βοηθειών. Ευχαριστώ
PCharon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει κάποιο "δίπλωμα" σε αυτό. Τώρα αν απλά σε ενδιαφέρει να μάθεις 5 πράγματα ίσως να γίνονται σεμινάρια κάπου αλλά δεν ξέρω αν σε αφορά και πως μπορείς να τα βρεις. Απ'όσο ξέρω οι Σχολές Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας διδάσκονται το μάθημα σε κάποιο εξάμηνο.
Zderg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα μπορεις να κοιταξεις και σε σχολες ναυαγοσωστικης.. Βεβαια εκει θα πρεπει να περασεις κ καποια πρακτικα θεματα.. Κ δεν ξερω αν το τελικο πτυχιο που θα παρεις ειναι καταλληλο για τον λογο που το θελεις..
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δίπλωμα δεν νομίζω ούτε εγώ πως υπάρχει πράγματι. Διπλωματούχο πρωτοβοηθειά πχ δεν έχω συναντήσει. Ρώτα το δήμο σου ή πήγαινε σε κανένα μάθημα ιατρικής/νοσηλευτικής/φυσιοθεραπευτικής κτλ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 εχεις ακουστα για τους σαμαριτες? δες λιγο http://www.samarites.gr/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα σας, Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να αποκτήσω κάποιο αναγνωρισμένο δίπλωμα πρώτων βοηθειών. Ευχαριστώ πάρε μαζί σου τον Chopper (advanced OP humor )
dumbodumby Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Βασικά κάτι έχω ακούσει εγώ και καλά είναι σαν πιστοποίηση, όχι κάτι φοβερό. Νομίζω στον Ερυθρό Σταυρό γίνονται τα μαθήματα αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Σίγουρα κάτι τέτοια μαθήματα έγιναν πρίν κανα 6-μηνο ίσως και χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.