Προς το περιεχόμενο

Asus eeePC 900 Linux η WinXP?

ravend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,επειδη εχω την ευκαιρια να παρω ενα asus eeepc 900.μηπως μπορειτε να μου πειτε πιο να προτιμησω?μπορει καποιος να μου παραθεσει τα προτερηματα και να μειωνεκτηματα των δυο?

(εκανα ερευνα στο site αλλα δεν βρηκα καποιο παρομοιο θεμα)

ευχαριστω

Δημοσ.

εγω προσωπικα οταν επρεπε να διαλεξω πηρα το 901 με γουιντοους και δεν το εχω μετανιωσει

η διανομη των λινουξ που δινουν μαζι μου φανηκε πολυ 'παιδικη' με εκνευρισε λιγο που το δουλεψα στο καταστημα και αποφασισα να μην το παρω

βεβαια μπορεις να περασεις μεσα αλλη διανομη λινουξ η και γουιντοους και ετσι να γλυτωσεις καποια χρηματα απο την αγορα, απλα εγω βαριομο0υν να ψαχτω κι ετσι δεν πηραλινουξ

επισης να ξερεις πως αν δεν εχει σκληρο δισκο και εχει ssd ολα καλα με εξαιρεση τον ογκο, εμενα εχει 4 γιγα (3,7 κανονικα) και απο αυτα μου αφηνε ελευθερα γυρω στα 2 αλλα με κατι ενημερωσεις λπ πηγε 1,5 και κατεβαινει

αν χρησιμοποιεις γουιντους και σ βολευουν, και θες πχ να περασεις και ενα ουμπουντου για την πλακα σου, νομιζω καλυτερα να κοιταξει και το 904 ασους στα 350 ετρω

ομως εχει μεγεθος 10' λαπτοπ με 8.9 οθονη

ξερω δν σου απαντησα σε αυτη καθεαυτη την ερωτηση σου,αλλα αν θες λαβε υποψην και αυτα που σου πα

Δημοσ.

ειχα απορια αν τα λινουξ θα μπορουν να εκτελεσουν καποια avi αρχεια πιθανον με την ιδια αξιοπιστια που θα ειχαν τα xp,αν εχουν αξιολογο media player και αν θελουν καποιες συγκεκριμενες γνωσεις πανω στο λογισμικο..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σάββα δεν χρειάζεσαι drivers για να περάσεις Linux. Χωρίς προσβολή όμως λόγο της ερώτησής σου, αν θέλεις linux καλύτερα να το κάνει κάποιος φίλος-γνωστός που γνωρίζει τον τρόπο εκτός και αν έχεις θέληση για διάβασμα.

Δημοσ.

Εαν θελεις να παρεις κάποια έκδοση με win μπορεί να συμφέρει να παρεις την αμεσως επόμενη έκδοση με linux και απλα να περάσεις τα δικά σου νόμιμα win μετά! Είναι μια διαδικασία οχι ιδιαίτερα μεγαλη και γλιτώνεις τα χρήματα.

Δημοσ.

1) Καλύτερα xUbuntu 8.10, είναι πιο ελαφρια από Ubuntu

2) Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Ubuntu για eeePC που τα βλέπει όλα out-of-the-box

eeeUbuntu

3) Στο άμεσο μέλλον θα κυκλοφορήσει και official Ubuntu netbook edition από την Canonical, οπότε θα μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό.

Δημοσ.
καλημερα,επειδη εχω την ευκαιρια να παρω ενα asus eeepc 900.μηπως μπορειτε να μου πειτε πιο να προτιμησω?μπορει καποιος να μου παραθεσει τα προτερηματα και να μειωνεκτηματα των δυο?

(εκανα ερευνα στο site αλλα δεν βρηκα καποιο παρομοιο θεμα)

ευχαριστω

παρε το 901

Δημοσ.

το 2ρο 3μνο. του 2009 η Αsus θα λανσαρει τα touchscreen EpC's .

αλλα εσυ μπορεις να δεις το 901 που λει και ο ραντια.

Δημοσ.
βρηκα 3 εκδοσεις: ndr - base - standard, ποια απο τις 3 ειναι καλυτερη?

Εξαρτάτε τι θέλεις. Πιστεύω ότι η έκδοση NBR είναι πολύ βολική σαν περιβάλλον για netbook με μικρή οθόνη όπως το 901 και έχει σχεδόν τα πάντα out of the box, οπότε βολεύει για κάποιον που δεν έχει σχεδόν καμία εμπειρία και απλά θέλει κάτι που θα δουλέψει αμέσως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...