WizeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σαν νέος και κατενθουσιασμένος χρήσης osX ψάχνω και εγώ να βρώ το κατάλληλο software για τις ανάγκες μου... Έχω λοιπόν βρει το VLC για να παίζω τα HD mkv μου (h.264) αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα. Υπάρχει κάποιος άλλος player με καλύτερο decoder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σαν νέος και κατενθουσιασμένος χρήσης osX ψάχνω και εγώ να βρώ το κατάλληλο software για τις ανάγκες μου... Έχω λοιπόν βρει το VLC για να παίζω τα HD mkv μου (h.264) αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα. Υπάρχει κάποιος άλλος player με καλύτερο decoder? try movist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 try movist. Thnx Αν και βλέπω ότι έιναι 99,9 ίδια η εικόνα ... το "Miro" παίζει πολύ καλά τις h.264 αλλά σέρνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 try movist. Εγω και πολλοι αλλοι εχουμε προβλημα με κολληματα του συγκεκριμενου player στα mkv... Τι κανουμε λαθος? Για αρχαριο μου φαινεται πιο καλος ο Mplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Εγω και πολλοι αλλοι εχουμε προβλημα με κολληματα του συγκεκριμενου player στα mkv... Και εγώ το ίδιο. Για τα συγκεκριμένα χρησιμοποιώ τον VLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 όπως είπε και ο dali κατι θα παίζει με τις ρυθμίσεις και τα codecs . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ωραια, αυτο ρωταω, ποιες ρυθμισεις? Γιατι αν ειναι να φαω μια ωρα να τον ρυθμισω αυτοματως δεν ειναι καλος player και κακως τον προτεινετε. πλειοψηφια που ρωταει για player ειναι switcher και δεν ξερει τι παιζει ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ποιό ακριβώς πρόβλημα έχετε με την αναπαραγωγή HD; Κολλάνε; Δεν φορτώνουν καν; Δεν είναι καλή η ποιότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.