Delirium Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα σας Αιμηλιοι, μια ερωτηση για ibook G3 γνωριζουμε ποιος κανει τοποθετηση, στην Αθηνα, νεου σκληρου δισκου (HDD) ΑΤΑ 2.5, στο "μικρο" κ' ποσο κοστολογει μονο τη συγκεκριμενη εργασια? Προκειται για G3 φιλου, που -οπως μου μετεφερε- δεν ειχε συγκεκριμενη απαντηση, απο τη Rainbow, πιθανον αναλαμβαναν ολο το πακετο = και δισκο. Ομως, μοναχα τοποθετηση, που κανει, και ποσο στοιχιζει -εστω στο περιπου... Βασικα, αν ηταν δικο μου, θα το εκανα ο ιδιος, αλλα δε θελω να δοκιμασω σε μηχανημα φιλου.
kebinB Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 προσωπικά εγώ το είχα δοκιμάσει μόνος μου στο iBook G4 μιας φίλης μου. Ηard disk και ram upgrade. Ακολουθώντας τον οδηγώ από το http://www.ifixit.com/ , αρκεί να έχεις οργάνωση τα κατάλληλα κατσαβίδια και να πιάνουν λιγάκι τα χεράκια σου.
Delirium Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Θελω να αποφυγω, να το κανω ο ιδιος για τη 1 στις 100, που κατι παει στραβα. Ο τεχνικος δε χρειαζεται τοσο για να [το] πετυχει, οσο για να αναλαβει ευθυνη τυχον προβληματων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.