Προς το περιεχόμενο

Online gaming και 24αρα DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αναβαθμισα απο 1ΜΒιτ σε 24αρα (ΟΤΕ) και συμβαινει το παραδοξο να εχω προβλημα σε συγκεκριμενο παιχνιδι (Pro 2009). Δεν μπορω να συνδεθω με κανεναν σxεδον, ολα τα rooms κοκκινα με Χ, εκτος ελαχιστων περιπτωσεων που εχουν ομως αρκετο lag. Στα τεστ της κοναμι μου βγαζει τη συνδεση μου C, δηλαδη ακαταλληλη για online. ?? Πριν με 1Μβιτ ειχα λιγοτερα προβληματα. Προσπαθησα με ports Κλπ αλλα δεν διαπιστωσα αλλαγη..Δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο game. Σε downloads εχω αναμεικτα αποτελεσματα, καποια πιανουν full ταχυτητα καποια αλλα πανε μετρια.

Μενω Αθηνα κεντρο, χρησιμοποιω το router που μου εδωσε ο ΟΤΕ, ασυρματο SAGEM, το οποιο το χω μετετρεψει σε ενσυρματο με το καλωδιο ethernet. Μηπως πρεπει να απενεργοποιησω καποια ασυρματη λειτουργια που προκαλει απωλεια σηματος?

Δημοσ.

Για αρχή δεν είναι κακό να ψάξεις και να κάνεις update στο ρούτερ σου...

Δές τι παίζει με firewall protections ports etc και εκεί θα βρείς τη λύση.. Μπορεί να έχεις τραγικό ping απο την άλλη παρά την καλή σύνδεση.. κάνε ένα τσέκ στο speedtest.net και πές μας το Ping σου..

Δημοσ.

Ok, μου βγαζει 21ms ping. Μια χαρα δηλαδη.

Πως μπορω να κανω update to router? Ανοιξα το Port που αναφερει η Κοναμι αλλα δεν ειδα διαφορα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...