Προς το περιεχόμενο

Την βοήθεια σας λιγάκι...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα...

Δεν συνηθίζω να γράφω τέτοιους τίτλους αλλά ο συγκεκριμένος είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει ολόκληρος. Ο τίτλος του θέματος είναι ο εξής:

''Τραγούδια που θα περιμένατε - θέλατε να ακούσετε σε ένα ερασιτεχνικό live clasic rock & alternative μπάντας...''.

Επειδή ψάχνω να κάνω ένα setlist και έχω ψιλοκολλήσει, θα ήθελα την βοήθεια σας. Το κυριότερο πρόβλημα μου είναι πως θα δεθούν μεταξύ τους τα κομμάτια, αφού βρεθούν. Π.χ Θέλω να ακουστεί το Stairway to heaven και το Sweet child o'mine, σαν κλασικά αλλά μετά απο αυτά πως μπορείς να περάσεις σε κάτι πιο εναλακτικό π.χ Radiohead ή Oasis? (Παράδειγμα ε, όχι ότι θέλω να παίξω κάτι απο αυτούς.)

Δημοσ.

Αυτό φίλτατε είναι ένα ερώτημα που έχει φάει πολλά βράδια πολλών απο εμάς...το βασικό είναι να μην πέσεις στη παγίδα να παίξεις κομάτια που ακούγονται σε συναυλίες συνέχεια ιδού μερικές σκέψεις της στιγμής...

the cult- she sells sanctuary

REM-bang and blame

jethro tull-skating away on the thin ice of a new day(αν τολμάς :P)

U2-were the streets have no name

oasis-supersonic

radiohead-the bends

the pulp-common people

Καταλαβαίνεις οτι θα μπορουσα να σου γράφω σεντόνια ολόκληρα αντ'αυτού θα σου πω απλά να αποφύγεις τα κλασικά συναυλιακά κομάτια και να ψάξεις να βρείς επιτυχίες που δεν παίζονται και πολύ συχνά live...

Αυτά απο εμένα καλή τύχη με τη λίστα σου.

Δημοσ.

το αλτερνατιβ δυσκολα κολλαει με κλασσικο ροκ..

οταν εγω ακουω αλτερνατιβ ροκ μου ρχονται στο μυαλο μπαντες τυπου κιλλερς.ακομα και linkin park

Δημοσ.
το αλτερνατιβ δυσκολα κολλαει με κλασσικο ροκ..

οταν εγω ακουω αλτερνατιβ ροκ μου ρχονται στο μυαλο μπαντες τυπου κιλλερς.ακομα και linkin park

Γενικα,ΤΙ ακους και δεν σου θυμιζει Λινκιν παρκ???????πλααακαα κανω,ειχα καιρο να σου την βγω ετσι...:-D:-D:-D

οντοπικ,μια προχειρη λιστα που την εχω σπιτι και ακουω καμια φορα:

days of pearly spencer-marc almond

driver's seat-sniff n the tears

big mouth strikes again-the smiths

midnight summer dream-the stranglers

little green bag-george baker

cry for love-iggy pop

looking for a girl in a washing machine-big sleep

strangelove-depeche mode

black magic woman-santana

black velvet-bonnie raitt

a girl like you-edwyn collins

linger-cranberries

fortunate son-creedence....

ghost town-the specials

forever j-terry hall

simon ang garfankel-america

police-roxanne

daryl hall and john oates-maneater

golder browl-stranglers

golden touch-razorlight

nomore mr nice guy-alice cooper....

κ καμποσα αλλα....

Δημοσ.

Αυτό μπορείς να το κάνεις με 2 τρόπους. Ή θα βάλεις τα alternative με κομμάτια που έχουν πιο παλιό ήχο (Are you gonna be my girl, dreaming of you, knights of cydonia κλπ), ή θα κάνεις ένα πέρασμα από καλλιτέχνες όπως Bowie, Clash, Rod Stewart, δηλαδή καλλιτέχνες που έχουν διαχρονικό ήχο, και άρα πολλά σημερινά κομμάτια προσπαθούν να τον μιμηθούν (οπότε και θα βρεις πληθώρα κομματιών για να τα μπασταρδέψεις).

Μια δικιά μου πρόταση για να φτάσεις από το Sweet Child o' Mine στο Wonderwall (για παράδειγμα):

Sweet Child o' Mine (Guns 'n' Roses)

Like The Way I Do (Melissa Etheridge)

Show Me The Way (P. Frampton)

Sultans Of Swing (Dire Straits) ^-------- Classic rock

Panic (Smiths) <---- σύνδεσμος

Are You Gonna Be My Girl (Jet) v------- Alternative

Wonderwall (Oasis)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...