evabb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 το προβλημα σου ειναι απλο..... εισαι εγκυος:lol::lol::lol:
SCORPIO777 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 το προβλημα σου ειναι απλο..... εισαι εγκυος:lol::lol::lol: γεια σου ρε evabb.εγραψες.
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 αλλο και δαυτο...με τι οργανα?:p:p:p:p ποοο...αν ειμε τοοοοοσο λαθος σκοτοστε με ρε παιδια
pappous_soulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι μόνο πονοκεφάλους έχω μερικές φορές,κυρίως έπειτα απο ολιγόωρο αλύπητο pwnage στο CoD 4.
doctorkostis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ορθοστατικη υποταση λεγεται...http://health.in.gr/news/print.asp?arcode=24967 αν και η πιεση μου ειναι μια χαρα για την ηλικια...(14) αλλα ρε παιδια ειμαι και 1,82 ενας παραγοντας ακομα 1.Η ορθοστατικη υποταση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με το υψος. 2.Σημαινει πτωση της συστολικης πιεσης πανω απο 10mmHg στην ορθια θεση σε σχεση με την υπτια.Καμια σχεση με το αιμα που ανεβοκατεβαινει στα ποδια. 3.Εμφανιζεται συνηθως σε ατομα που παιρνουν αντιυπερτασικη αγωγη(διουρητικα συγκεκριμενα),σε διαβητικους με διαταραχες του αυτονομου ΝΣ και σε αλλες σπανιες καταστασεις(πχ φλοιοεπινεφριδιακη ανεπαρκεια) Οταν μιλαμε για ιατρικα θεματα ακομα και σε τεχνολογικα fora πρεπει να ειμαστε συγκεκριμενοι,το παραδειγμα με το μπουκαλι ηταν τουλαχιστον ατυχες. (παρολο που βαριομουνα,παλι σεντονι εγραψα...)
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 οκ οκ οκ οκ οκ sorry σε αυτα τα θεματα ειμαι για τον π....αλλη φορα moderατορες αν ποσταρω σε κατι τετοιο να το σβηνεται..
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 η υπογραφη του τον επηρεαζει στην γραφη του. http://www.tzimakos.gr/diskogr/kagela/d5-1.php
evabb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 περαν της πλακας ξερω κι αλλους που το παθαινουν αυτο το πρωι. κι εγω καμια φορα αμα σηκωθω αποτομα. ειμαι ολιγον υποτασικια (σικ):ειναι η αποτομη αλλαγη της πιεσης και το οτι πρεπει να αλλαξει η κατανομη του αιματος με την αλλαγη στασης
nick#18 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 περαν της πλακας ξερω κι αλλους που το παθαινουν αυτο το πρωι. κι εγω καμια φορα αμα σηκωθω αποτομα. ειμαι ολιγον υποτασικια (σικ):ειναι η αποτομη αλλαγη της πιεσης και το οτι πρεπει να αλλαξει η κατανομη του αιματος με την αλλαγη στασηςευχαριστω ρε evabb αυτο ηθελα να πω....αλαλ με τοσα που εχω στο μυαλο μου......
kfyros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Τα ληγμένα το προηγούμενο βράδυ μπορεί να φταίγανε. Μην ψωνίζετε αυτό το Αλβανικό , είναι χάλια. Παπούτσι από τον τόπο σου.. :lol: (πλάκα κάνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων)... Όλα καλά είναι :lol:
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ναι το θέμα είναι ότι συνήθως συμβαίνει όταν το ξενυχτάω στον υπολογιστή.Δεν το παθαίνω κάθε πρωί.
kfyros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μήπως σε χαλάει το ξενύχτι?? Ή μήπως να πας σε οφθαλμίατρο (έχεις ανεβάσει τίποτα μυωπίες και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι) ? Μπορεί να σου δώσει γυαλιά για υπολογιστή... Ή μήπως σε χαλάει η καργ.... από πάνω που σέρνει έπιπλα ?? :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.