Προς το περιεχόμενο

Ζαλάδα το Πρωί

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα περίεργα ξύπνησα με μια έντονη ζαλάδα η οποία ευτυχώς έφυγε γρήγορα.Επειδή σπάνια το παθαίνω αυτό είπα να το ψάξω λίγο.Τελικά μετά από ένα άρθρο που διάβασα κατέληξα σε αυτό που λέει στην πρώτη πρόταση της απάντησης :

>A. The most common cause of dizziness [u][b]is working on the computer for long hours[/b][/u]. 
One should see if the symptom reduces or disappears after a long week end or absence from work.
If this is the case no treatment is required.

Οι πολλές ώρες στο OrCad και το να σφαλιαρίζομαι για να μην κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο τελικά έχουν επιπτώσεις στα πρωινά ξυπνήματα :-).Παρότι κοιμήθηκα πλήρεις ώρες ύπνου.Έτσι για να μην αναρωτιέστε καμιά φορά το πρωί :P

Πηγή : http://www.doctorndtv.com/faq/detailfaq.asp?id=7006

Δημοσ.
μηπως το παρακανες με την πρωινη;):-D

Μπά πρωινές τις έχω κόψει εδώ και χρόνια.Σου γμνε την υπόλοιπη μέρα :lol:

Δημοσ.

και αν σηκοθεις απο το κρεβατι και ζαλιζεσε ειναι γιατι το αιμα δεν εχει προλαβει να κατεβει κατω...το εχω παθει πολες φορες...ναι αλλο το ενα αλλο το αλλο το ξερω..

Δημοσ.
και αν σηκοθεις απο το κρεβατι και ζαλιζεσε ειναι γιατι το αιμα δεν εχει προλαβει να κατεβει κατω...το εχω παθει πολες φορες...ναι αλλο το ενα αλλο το αλλο το ξερω..

Αυτό αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με την υπόταση. Και σίγουρα το αίμα δεν έφυγε ποτέ από "κάτω".

Το ίδιο παθαίνω αν πιω αλκοολούχο και στέκομαι όρθιος :P

De@th L0rd μην προσπαθείς να παρηγορηθείς. Απλώς μεγάλωσες :P

Δημοσ.

Οχι ρε,η ζαλαδα στο πανω κεφαλι δεν εχει σχεση με το αιμα στο κατω κεφαλι.Κατι αλλο ειναι......

Δημοσ.

ναι ρε σεις...αν εισαι ξαπλομενος το αιμα δεν ειναι το πιο πολυ στα ποδια σου...μιραζεται αναλογα με το πως εισαι.... και σε αυτο παιζει ρολο και το υψος..... 6 καρδιολογοι λετε να μου εχουν πει ψεματα? πως εινα ιτο μπουκαλακι του νερου που αν το βαλεις οριζοντια αναλογοσ θα κατανεμιθει και το νερο...αυτο το πραγμα..

Δημοσ.

29 κατασκευαστες πληντυριων ΚΑΙ 6 καρδιολογοι συνιστουν.....Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα,αλλα ας μην αρχισουμε αυτη τη κουβεντα,δε λεει....

Δημοσ.
ναι ρε σεις...αν εισαι ξαπλομενος το αιμα δεν ειναι το πιο πολυ στα ποδια σου...μιραζεται αναλογα με το πως εισαι.... και σε αυτο παιζει ρολο και το υψος..... 6 καρδιολογοι λετε να μου εχουν πει ψεματα? πως εινα ιτο μπουκαλακι του νερου που αν το βαλεις οριζοντια αναλογοσ θα κατανεμιθει και το νερο...αυτο το πραγμα..

Αυτό συμβαίνει αν το μπουκάλι νερού έχει αέρα μέσα.

Τελευταία φορά που τσέκαρα, το κυκλοφορικό μου ήταν αεροστεγές.

Δημοσ.
Αυτό συμβαίνει αν το μπουκάλι νερού έχει αέρα μέσα.

Τελευταία φορά που τσέκαρα, το κυκλοφορικό μου ήταν αεροστεγές.

αν πεις οτι το μπουκαλι ειναι το σωμα σου και το νερο το αιμα σου ειναι σωστο...

-----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 11 : 40 : 13-----

ορθοστατικη υποταση λεγεται...http://health.in.gr/news/print.asp?arcode=24967

αν και η πιεση μου ειναι μια χαρα για την ηλικια...(14) αλλα ρε παιδια ειμαι και 1,82 ενας παραγοντας ακομα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...