De@th L0rd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σήμερα περίεργα ξύπνησα με μια έντονη ζαλάδα η οποία ευτυχώς έφυγε γρήγορα.Επειδή σπάνια το παθαίνω αυτό είπα να το ψάξω λίγο.Τελικά μετά από ένα άρθρο που διάβασα κατέληξα σε αυτό που λέει στην πρώτη πρόταση της απάντησης : >A. The most common cause of dizziness [u][b]is working on the computer for long hours[/b][/u]. One should see if the symptom reduces or disappears after a long week end or absence from work. If this is the case no treatment is required. Οι πολλές ώρες στο OrCad και το να σφαλιαρίζομαι για να μην κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο τελικά έχουν επιπτώσεις στα πρωινά ξυπνήματα .Παρότι κοιμήθηκα πλήρεις ώρες ύπνου.Έτσι για να μην αναρωτιέστε καμιά φορά το πρωί Πηγή : http://www.doctorndtv.com/faq/detailfaq.asp?id=7006
De@th L0rd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 μηπως το παρακανες με την πρωινη Μπά πρωινές τις έχω κόψει εδώ και χρόνια.Σου γμνε την υπόλοιπη μέρα
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 και αν σηκοθεις απο το κρεβατι και ζαλιζεσε ειναι γιατι το αιμα δεν εχει προλαβει να κατεβει κατω...το εχω παθει πολες φορες...ναι αλλο το ενα αλλο το αλλο το ξερω..
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 και αν σηκοθεις απο το κρεβατι και ζαλιζεσε ειναι γιατι το αιμα δεν εχει προλαβει να κατεβει κατω...το εχω παθει πολες φορες...ναι αλλο το ενα αλλο το αλλο το ξερω.. Αυτό αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με την υπόταση. Και σίγουρα το αίμα δεν έφυγε ποτέ από "κάτω". Το ίδιο παθαίνω αν πιω αλκοολούχο και στέκομαι όρθιος De@th L0rd μην προσπαθείς να παρηγορηθείς. Απλώς μεγάλωσες
doctorkostis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 και αν σηκοθεις απο το κρεβατι και ζαλιζεσε ειναι γιατι το αιμα δεν εχει προλαβει να κατεβει κατω...το εχω παθει πολες φορες...ναι αλλο το ενα αλλο το αλλο το ξερω.. Οχι ρε,η ζαλαδα στο πανω κεφαλι δεν εχει σχεση με το αιμα στο κατω κεφαλι.Κατι αλλο ειναι......
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ναι ρε σεις...αν εισαι ξαπλομενος το αιμα δεν ειναι το πιο πολυ στα ποδια σου...μιραζεται αναλογα με το πως εισαι.... και σε αυτο παιζει ρολο και το υψος..... 6 καρδιολογοι λετε να μου εχουν πει ψεματα? πως εινα ιτο μπουκαλακι του νερου που αν το βαλεις οριζοντια αναλογοσ θα κατανεμιθει και το νερο...αυτο το πραγμα..
doctorkostis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 29 κατασκευαστες πληντυριων ΚΑΙ 6 καρδιολογοι συνιστουν.....Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα,αλλα ας μην αρχισουμε αυτη τη κουβεντα,δε λεει....
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ναι ρε σεις...αν εισαι ξαπλομενος το αιμα δεν ειναι το πιο πολυ στα ποδια σου...μιραζεται αναλογα με το πως εισαι.... και σε αυτο παιζει ρολο και το υψος..... 6 καρδιολογοι λετε να μου εχουν πει ψεματα? πως εινα ιτο μπουκαλακι του νερου που αν το βαλεις οριζοντια αναλογοσ θα κατανεμιθει και το νερο...αυτο το πραγμα.. Αυτό συμβαίνει αν το μπουκάλι νερού έχει αέρα μέσα. Τελευταία φορά που τσέκαρα, το κυκλοφορικό μου ήταν αεροστεγές.
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Το παράδειγμα του Νικ μπορεί να είναι ατυχές, ένα ψιλοδίκιο το έχει όμως.
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 οσο ειμαι σπιτι ειμαι και στο pc κατα 95%, δεν το χο παθει ποτε αυτο
SCORPIO777 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 η υπογραφη του τον επηρεαζει στην γραφη του.
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Αυτό συμβαίνει αν το μπουκάλι νερού έχει αέρα μέσα.Τελευταία φορά που τσέκαρα, το κυκλοφορικό μου ήταν αεροστεγές. αν πεις οτι το μπουκαλι ειναι το σωμα σου και το νερο το αιμα σου ειναι σωστο... -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 11 : 40 : 13----- ορθοστατικη υποταση λεγεται...http://health.in.gr/news/print.asp?arcode=24967 αν και η πιεση μου ειναι μια χαρα για την ηλικια...(14) αλλα ρε παιδια ειμαι και 1,82 ενας παραγοντας ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.