talaiporos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα! Η κάρτα ήχου μου m-audio 2496, μετά από 3-4 μήνες χρήση, άρχισε να κάνει κάτι περίεργα τσκ τσκ (όταν παίζει μουσική, ή σε παιχνίδι). Στο rfactor μάλιστα, όταν ξεκινάει το παιχνίδι, όλα επιβραδύνονται τραγικά. Απεγκατέστησα drivers, έβαλα πιο καινούργιους, πάλι τα ίδια... Με την onboard δεν έχω κανένα πρόβλημα... Μήπως τα έπαιξε από τη ζέστη που είναι κολλητά σχεδόν με την ψύκτρα της κάρτας γραφικών; Eπίσης να παρατηρήσω ότι το ίδιο μου έκανε και η παλιά μου SB Audigy (το τσκ τσκ δηλαδή).
varemarious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 αυτό το τσκ τσκ που λές στο κάνει πάντα ? συνέχεια χωρίς σταματημό ? δοκίμασε βάλε ένα τραγούδι να παίξει λογικά όως τα λες θα ακούγεται το τσκ τσκ και κούνα το καλώδιο κοντά στο βίσμα που βάζεις στον υπολογιστή και στην άλλη άκρη που φτάνει στα ηχεία. Αν ο ήχος γίνεται εντονότερος ή εξαφανίζεται τότε φταίνε τα καλώδια
talaiporos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δε νομίζω να είναι τα καλώδια, γιατί δεν το κάνει πάντα. Σε άλλο παιχνίδι, ας πούμε, κάνει παραμόρφωση στον ήχο - ή όταν παίζω κάνει αυτό το τσκ τσκ και όταν βλέπω replay επιβραδύνει πολύ την ταχύτητα
caution Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Συχνά τα τσουκ είναι και διαρροή τάσης στο case αλλά η επιβράδυνση που περιγράφεις υποδεικνύει drivers
talaiporos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ΟΚ, αλλά και πάλι πως εξηγείται ότι τόσο καιρό που έχω την κάρτα έπαιζε κανονικά και τώρα όχι - και με τους παλιούς και με καινούργιους drivers- , ότι σε κάθε εφαρμογή έχει διαφορετική συμπεριφορά (βίντεο παίζει κανονικά, σε μουσικά κομμάτια ακούγεται ελάχιστα το τσκ τσκ, σε άλλο παιχνίδι ακούγεται πολύ ενώ σε άλλο όχι, αλλού το replay παίζει κανονικά, αλλού επιβραδύνει σημαντικά κλπ.) Διαρροή ρευμάτων πως μπορεί να έχω; Πάντως θα την πάω σήμερα για rma και βλέπουμε (δυο πράγματα αγόρασα από Cosmodata, και τα δύο μου χαλάσανε, ελπίζω να τιμούν την εγγύηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.