dragonios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Kαλημερα, παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για την οθονη, την εχει το e-shop προσφορα για τα μελη στα 150ε και ψηνομαι. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168000
badbaddog Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Κι εγω ψηνομαι για την οθονη... Κατ' αρχας ειναι σε πολυ καλη τιμη. Δεν νομιζω οι επιδοσεις της να ειναι αναλογες των οθονων που κοστιζουν 300+ ευρω, αλλα αν καποιος την εχει δουλεψει να μας πει αν αξιζει τον κοπο.
gtsamour Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Την έχω εδώ και μήνες, είναι άριστη και με πολύ καλή απεικόνηση. Μόνο που στο λινκ που έδωσες βλέπω να κάνει 169 ευρώ και όχι 150.
dragonios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 150e ειναι προσφορα για τα μελη, που τους ερχεται ενημερωτικο e-mail, το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι εχει μονο d-sub και οχι dvi, αν και δεν ξερω ποσο μεγαλη και τι διαφορα μπορει να εχει στην απεικονιση.
million_voices Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 την εχω και εγω και ειναι μια χαρα οθονη,ελπιζω να ξερεις οτι εχει μονο εισοδο για dsub και οχι DVI/HDMI κλπ EDIT ξερεις για τις εισοδους οποτε το μονο που μπορω να προσθεσω απο την εμπειρια μου ειναι οτι οι διαφορες αναμεσα στην dsub και στις αλλες ειναι περισσοτερο ψυχολογικες,εγω δεν καταφερα να δω διαφορες,ισως αλλοι να μπορουν βεβαιως
gtsamour Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Διαφορά ανάμασεσα σε dsub και dvi ούτε εγώ μπόρεσα να δω ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που δεν με ένοιαξε καθόλου που η οθόνη αυτή δεν είχε DVI. Αν το καλώδιο της οθόνης ήταν 5 μέτρα μπορεί και να είχε διαφορά τι να πω. Το ΜΟΝΟ πράγμα που μου την έσπασε σε αυτή την οθόνη είναι ότι δεν μπορείς να δείς καλά τα touch κουμπιά της στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης. Σε στραβώνει το φώς της οθόνης και δεν μπορείς να διακρίνεις ποιό είναι τι. Οι ενδείξεις πάνω στα κουμπιά δεν έχουν και μεγάλη αντίθεση με το background τους.
dragonios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ενταξει, τα κουμπια δεν ειναι προβλημα, εμενα με ενδιαφερει η αποδοση της και βλεπω οτι εχετε μεινει ικανοποιημενοι οποτε μαλλον με βλεπω να προχωραω στην αγορα της.
gtsamour Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ναι εγώ τουλάχιστον είναι πολύ ικανοποιημένος οπότε θα σου έλεγα go for it.
wizardb13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια εγω που εχω καρτα γραφικων την 3850 512MB αξιζει να την τσιμπησω? Να σας πω οτι την οθονη την θελω αποκλειστικα για HD ταινιες και καθολου παιχνιδια... Και κατι αλλο...Ενας φιλος μου που εχει καρτα γραφικων την 7600gt στα 256MB αξιζει να την παρει αυτος για τον ιδιο λογο χρησης? Απλα με προβληματιζει και μενα που δεν εχει dvi συνδεση
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εσυ: ΝΑΙ! Ο φιλος σου: αν εχει κανενα προπολεμικο Pentium4, οχι. Αλλιως ΝΑΙ.
wizardb13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Οχι ρε συ καλος ειναι, φυσιολογικος ειναι ο επεξεργαστης του...:-D:-D Ευχαριστω πολυ θα την τσιμπισουμε και οι δυο... Απλα τωρα πρπει να πουλησω την προηγουμενη της υπογραφης μου
fasmatikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 και εγώ φίλε μου έχω την 3850 με την εν λόγο οθονίτσα.....και ειμαι ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ....σαφώς και υπάρχουν καλύτερες οθόνες αλλά για τα λεφτά της είναι απλά καταπληκτική......εγω πάιζω pro2009 και farcry2 χαλαρά και όσο από ταινίες.....άστο....άλλη εμπειρία......και μην ξεχνάς ότι είναι και samsung--> εγγύηση.......στην προτείνω ανεπιφύλακτα Ρε παιδια εγω που εχω καρτα γραφικων την 3850 512MB αξιζει να την τσιμπησω?Να σας πω οτι την οθονη την θελω αποκλειστικα για HD ταινιες και καθολου παιχνιδια... Και κατι αλλο...Ενας φιλος μου που εχει καρτα γραφικων την 7600gt στα 256MB αξιζει να την παρει αυτος για τον ιδιο λογο χρησης? Απλα με προβληματιζει και μενα που δεν εχει dvi συνδεση
wizardb13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 και εγώ φίλε μου έχω την 3850 με την εν λόγο οθονίτσα.....και ειμαι ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ....σαφώς και υπάρχουν καλύτερες οθόνες αλλά για τα λεφτά της είναι απλά καταπληκτική......εγω πάιζω pro2009 και farcry2 χαλαρά και όσο από ταινίες.....άστο....άλλη εμπειρία......και μην ξεχνάς ότι είναι και samsung--> εγγύηση.......στην προτείνω ανεπιφύλακτα ΟΚ με πεισατε θα την αγορασω σιγουρα:-D:-D Αντε τωρα να πουλησω την παλια
wizardb13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Παιδια επειδη θελω να μετακινω λιγο την οθονη για τις ταινιες και να μην την εχω μονο στο γραφειο χρειαζομαι μεγαλυτερο καλωδιο... Ξερετε ποιο απο τα δυο ειναι το σωστο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751311 και http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751302
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.