Προς το περιεχόμενο

Ανοιχτό στην TV το Champions League από το 2009!

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε πούστη μου, εδώ ψάχνουν για στρατηγικό επενδυτή (άρα έχουν πρόβλημα κεφαλαίων), και αγοράζουν τους αγώνες του CL και του UEFA????

Έβαλα στο γραφείο ON Business και σκεφτόμουν να το βάλω και στο σπίτι , αλλά κόλωσα όταν είδα τα περί στρατηγικού επενδυτή.

Τώρα βέβαια , με βλέπω να την βάζω και στο σπίτι.

Όσο για το που θα τα δώσει, δεν νομίζω ότι θα τα δώσει πουθενά.

Στο triple play θα τα δείχνει όπως κάνει και με άλλα κανάλια που δείχνει.

γαμάτα θα είναι να πάρει και καμιά ελληνική μετάδοση από eurosport ή κάτι τέτοιο , και όχι από τους γελοίους ελληνάρες speakers της πλάκας...

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή έχω χάσει την μπάλα.Το Ελληνικό πρωτάθλημα ποιος θα το δείχνει από του χρόνου? Θα είναι όπως και τώρα ή θα τα πάρει όλα τα ματς ένα κανάλι?

Δημοσ.
Ρε παιδιά επειδή έχω χάσει την μπάλα.Το Ελληνικό πρωτάθλημα ποιος θα το δείχνει από του χρόνου? Θα είναι όπως και τώρα ή θα τα πάρει όλα τα ματς ένα κανάλι?

Κάθε αγωνιστική ο Alpha θα δείχνει έναν αγώνα Σάββατο απόγευμα.Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια,εκτός από τα εντός έδρας Ολυμπιακού και Ξάνθης,θα τα δείχνει η ΝΟVΑ.

Δημοσ.
Κάθε αγωνιστική ο Alpha θα δείχνει έναν αγώνα Σάββατο απόγευμα.Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια,εκτός από τα εντός έδρας Ολυμπιακού και Ξάνθης,θα τα δείχνει η ΝΟVΑ.

Ευχαριστώ.

Μπορεί στην NOVA να <<πληρώνεις>> αλλά βλέπεις τα πάντα.Μέσα στην εβδομάδα θα έκανα την εγκατάσταση για NOVA αλλά μόλις διάβασα πως δεν θα είχε τσουλού άλλαξα γνώμη και για αυτό ρώτησα τι θα γίνει με το Ελληνικό πρωτάθλημα.Αφού θα δείχνει Ελληνικό πρωτάθλημα + ξένα πρωταθλήματα + ευρωλίγκα και άλλα ένα σωρό πιστεύω αξίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό το triple της On τι πράμα...

Έχει καλή εικόνα? Τρώει bandwidth από τη σύνδεση? Πώς δουλεύει?

για την εικόνα δεν ξέρω...

αλλά ναι προφανώς τρώει bandwidth από την σύνδεση ΟΤΑΝ χρησιμοποιείται μόνο :P

Δημοσ.
για την εικόνα δεν ξέρω...

αλλά ναι προφανώς τρώει bandwidth από την σύνδεση ΟΤΑΝ χρησιμοποιείται μόνο :P

Καλά, φαντάζομαι να ανοίγεις την τηλεόραση και να κάθε λίγο και λιγάκι να βγάζει σε κάποια γωνία: Buffering... Buffering... :P

Δημοσ.

Ουαου,πάμε δυνατά με Βερνίκο,Σωτηρακόπουλο,Μένιο και άλλα παληκάρια.

Μου έλειψει ο Σωτηρακόπουλος:

Την μπάλα έχει ο Μακελελέ,περπάτησε 14 μηνών και είπε μπαμπά όταν ήταν 4,το πρώτο του ποδήλατο ήταν κόκκινο και του αρέσει το μπριάμ,στην ηλικία των 16 τα παιδιά της γειτονιάς του τον πειράζανε,πάλι μεθυσμένος είσαι του φωνάζανε,να μας πει για το Ολντ Τραφορντ και τον σκύλο και άλλες άσχετες και άχρηστες πληροφορίες.Μόνο αναμετάδοση δεν κάνει.

Δημοσ.

Οπου η ον εχει ηδη συμφωνια με την νοβα απο τοτε που βγηκε ωστε να βλεπεις αφου πληρωσεις κ νοβα μεσα απο αποκ/τη της...

βεβαια για να δουλεψει η τν χρειαζεσε τουλ 6μβ κ να εισαι αθηνα μιας κ μονο εκει εχει δικτυο.

σιγουρα τα καναλια που θα προστεθουν θα ειναι για να τα πληρωσεις ,οπως εχουν κανει κ με πολλα ακομη...http://www.ontelecoms.com/ontv/

Δημοσ.

για το Ελληνικο πρωταθλημα που λεει?

Η Νετ και καλα δε θα ειχε ολο το ΠΟΚ?

ή εχω χασει επεισοδια ?

Δημοσ.
για το Ελληνικο πρωταθλημα που λεει?

Η Νετ και καλα δε θα ειχε ολο το ΠΟΚ?

ή εχω χασει επεισοδια ?

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα τώρα τα διαχειρίζεται η suoer leaga όπως είχε αρχικώς προγραματιστεί για να έχουν κοινή διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (οπώς τα προηγμένα πρωταθλήματα) και τα λεφτά θα μοιράζονται μέσω της θέσης που κατέκτησες και κατί άλλα.Και τα πούλησαν όλα στην ΝΟΒΑ εκτός του ολυμπιακού που έχει παχιά αμοιβή που την πληρώνω εγώ και εσύ μέσα απο την ΔΕΗ ffs

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...