Panahs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 "Ανοιχτό" στην TV το Ch. L! Ανατροπή σκηνικού στα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Champions League, με το Mega να μεταδίδει τα ματς της Τρίτης για το 2009-12 Το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ για την τριετία 2009-12 κατέληξε σε ανοιχτά κανάλια για την Ελλάδα σε μία μεγάλη ανατροπή σκηνικού... Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το MegaChannel κέρδισε τα δικαιώματα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ για την Τρίτη για την επόμενη τριετία, ενώ την Τετάρτη η κρατική τηλεόραση διατήρησε τα δικαιώματα... Ακόμη, ο Ant1 εξασφάλισε τα δικαιώματα του νέου Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, το οποίο θα διεξάγεται κάθε Πέμπτη, ενώ ταυτόχρονα η OnTelecoms εξασφάλισε όλους τους υπόλοιπους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας για πρώτη φορά εκτός τη Nova! Συγκεκριμένα, τo Mega επιστρέφει από το 1994 στο γνωστό μενού με το σημαντικότερο ματς της Τρίτης να μεταδίδεται ζωντανά και στη συνέχεια με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα, ενώ την Τετάρτη η ΝΕΤ θα συνεχίσει να έχει τα δικαιώματα... Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από την ΟΥΕΦΑ την Παρασκευή με μεγάλο ενδιαφέρον... http://www.balla.gr/default.asp?pid=176&chid=1037&artid=67033 Εντάξει όλα αυτά, αλλά η OnTelecoms πήρε τους υπόλοιπους αγώνες του CL? Δηλαδή η Nova πήρε το... πουλί?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλα η Nova εδω και καιρο ειναι εξαγορασμενη απο τη Forthnet... Τωρα δηλαδη πρεπει να τους πω και ΜΠΡΑΒΟ που καναν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, αυτο που γινοταν επι σειραααα ετων πιο παλια? Δηλαδη να μπορω να βλεπω χωρις συνδρομη CHL (αν μεχρι το 2012 βγαζουμε καμια ομαδα )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 καιρός ήταν...απαράδεκτα τα 2-3 τελευταία χρόνια (tbh προτιμώ και τις 2 μέρες από ένα μη συνδρομητικό κανάλι)
papahlamidas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 καιρός ήταν...απαράδεκτα τα 2-3 τελευταία χρόνια (tbh προτιμώ και τις 2 μέρες από ένα μη συνδρομητικό κανάλι) Για ποιο λόγο ? Γιατί έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου, εικόνας, σχολιαστών ή pregame show? Εκτός και σου περισσεύουν ... Το αστείο είναι ότι για όλες της ελληνικές ομάδες θα εκτός Ολυμπιακού θα πρέπει να πληρώνεις για να δεις (που σχεδόν όλα τα ματς έχουν άθλιο θέαμα) και για το champions league δεν θα πληρώνεις μία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 δεν μου περισσεύουν για αυτό είπα από ΜΗ συνδρομητικό κανάλι απλά προτιμώ να είναι το ίδιο και τις 2 μέρες
Krokodilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 δεν μου περισσεύουν για αυτό είπα από ΜΗ συνδρομητικό κανάλι απλά προτιμώ να είναι το ίδιο και τις 2 μέρες Γιατι? Κουραζεσαι να πατησεις το κουμπι να το αλλαξεις? Ή μηπως θελεις να ειναι το ΝΕΤ και τις 2 ημερες γιατι εισαι εθισμενος στην περιγραφη του Βερνικου και τα σχολια του Μιχου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 πρέπει να έχω γιατί? γιατί έτσι μου αρέσει (amstel) έχεις πρόβλημα? :p προτιμούσα το Mega πχ όπως παλιά και τις 2 μέρες...
Krokodilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 πρέπει να έχω γιατί? γιατί έτσι μου αρέσει (amstel) έχεις πρόβλημα? :p Πισω απο ενα θελω κρυβεται παντα ενα γιατι. Οποτε εχεις ενα γιατι απλα δεν το εχεις αναλυσει ή βαριεσαι να το ψαξεις. προτιμούσα το Mega πχ όπως παλιά και τις 2 μέρες... Και εγω. Αλλα στην πρωτη του μορφη και οχι εκεινο το αισχος με τον Παπαδημητριου που κρατουσε 6 ωρες και μας επρηζαν τα ###### για να δουμε τα γκολ. Ασε που καλουσαν εκει διαφορους παλαιμαχους και τους ρωτουσαν τα πιο γελοία αυτονοητα πραγματα και σε εκαναν να θελεις να σπασεις την TV. Πχ εχουν εκει τον Σαργκανη και τον ρωτανε μετα απο μια αποκρουση τερματοφυλακα: Δες εδω Νικο αυτη την αποκρουση. Ποσο ωραια βαζει το χερι του ε? Ειναι πολυ σπουδαιος τερματοφυλακας ο Μπουφον ε? Και τι να πει ο καημενος, απαντουσε μονολεκτικα ναι, βεβαια, φυσικα κλπ. Μπλιαχ!:eek:
Erwdios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μετά από αυτή την εξέλιξη η Nova πάει για κλείσιμο δηλαδή? Ένας από τους βασικούς λόγους που ανάγκαζε τον τηλεθεατή να εγγραφεί συνδρομητής της Nova, ήταν το Τσου Λου. Μακάρι να βρεθεί κι άλλος ένας, να αγοράσει και τα δικαιώματα για τα καλύτερα ματς του Τσου Λου Τρίτης και Τετάρτης, πακέτο με τα ντέρμπυ του κάθε πρωταθλήματος, να πάει άπατο το συνδρομητικό.
Panahs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Έχω περιέργεια να δω τώρα τι θα πουλάνε οι μαλάκες με 50 ευρώ το μήνα. -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 05 : 10 : 52----- Ή μηπως θελεις να ειναι το ΝΕΤ και τις 2 ημερες γιατι εισαι εθισμενος στην περιγραφη του Βερνικου και τα σχολια του Μιχου? Γιατί ενώ το Mega με τους αβυσσαλέους Σωτηρακόπουλο και Σπυρόπουλο (μπλιαχ) είναι πολλά επίπεδα ανώτερο... Για τα μπάζα είναι και τα δύο. Τουλάχιστον δε θα τρέχουμε να πιάσουμε τραπέζια και να πληρώνουμε 5ευρα για μια μπύρα (που άμα τα αθροίσεις βγαίνουν όσο μια συνδρομή στη Nova).
felix13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ξερει κανενας που θα δωσει η ΟΝ τους υπολοιπους αγωνες του CL? Εννοω ποιο καναλι θα μεταδιδει τους υπολοιπους αγωνες.
Panahs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ξερει κανενας που θα δωσει η ΟΝ τους υπολοιπους αγωνες του CL?Εννοω ποιο καναλι θα μεταδιδει τους υπολοιπους αγωνες. Θα το μάθουμε όταν σε κάνα 6μηνο χρεοκοπήσει κι αυτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.