Koultouras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα. Μόλις πρίν λίγες μέρες αγόρασα ένα eeepc 901. Μέχρι πρίν λίγο στο lspci μου εμφάνιζε την ασύρματη κάρτα (ralink). Τώρα μόλις πατάω lspci δεν μου την εμφανίζει. Τϊ έγινε; Κάηκε η ασύρματη κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 δες στο bios έχει επιλογή για ενεργοποίηση μήπως είναι off υποθέτω, δεν ξέρω αν είναι αυτό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Από την στιγμή που είναι καινούριο, μην σε απασχολεί και τόσο. Πήγαινε το πίσω. Μπορείς να κάνεις δοκιμή με κάποιο live usb διανομή να δεις και από εκεί τι σου λέει. Γεια σου gtroza. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Γεια σου firewalker ! Koultouras τι διανομή έχεις ; δοκίμασε κάποιο puppy . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.