scooterlord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον, ξέρω, κανονικά δε θα έπρεπε καν να ρωτάω, αλλά έχω σπαστεί επειδή δε μπορώ να βρω αυτό ακριβώς που θέλω... Λοιπόν, καταρχήν θέλω να ειναι ΜΑΥΡΟ (είπαμε ρε παιδιά δε μετράει το design αλλά το θέλω μαύρο τι να κάνουμε - άρα απορρίπτεται πχ το Wireless Laser Mouse 8000). Υποχρεωτικά ΑΣΥΡΜΑΤΟ. Προορίζεται για να παίζω παιχνίδια στο σαλόνι από τον καναπέ. Έχω wireless router, και bluetooth πληκτρολόγιο της logitech (mediaboard pro). Με όλα τα reviews που διάβασα, κτλ, βλέπω ότι τα ασύρματα ποντίκια είτε έχουν μικρή εμβέλεια και άλλα μπλέκονται απο το traffic των wireless (πχ το MX Revolution της Logitech). DPI δε με πολυνοιάζουν, αλλά μην είναι και καμιά πατάτα, δηλαδή κανα χιλιάρικο να το έχει... Οπότε μαύρο και ασύρματο - δε με νοιάζει αν θα είναι bluetooth πρωτόκολλο ή κάτι άλλο, αρκεί να μη μπλέκεται με ΤΙΠΟΤΑ. Καμια ιδέα;;; Έχω απελπιστεί!
varemarious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=881031&catalog=23&page=2&category=69978174&HYPONTIKISYNDESH=%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7 Κοίταξε αυτό μήπως σου κάνει .
iced Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Το mouse αυτο ειναι αριστο αλλα δεν ξερω αν θα σου κανει απο πλευρας εμβελειας... Νεβαια αυτο λυνεται φερνοντας τον δεκτη κοντα σου με ενα usb extensiοn αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει για την δουλεια που το θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.