grimpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Το κωμικό της υπόθεσης είναι οτι οι περισσότεροι που τα κράζουν σε αυτό εδώ το forum τα τρέχουν/έτρεξαν πειρατικά. Κακά τα ψέματα, προβλήματα υπάρχουν στα Vista αλλα σίγουρα δεν είναι αυτός ο μπαμπούλας που φαντάζονται και φαντασιώνονται αρκετοί, ειδικά μετά το SP1 τα πράγματα έχουνε βελτιωθεί κατα πολλή και κυρίως οι οδηγοί απο τους διάφορους κατασκευαστές για το λειτουργικό. Δεν λέω για σένα Τσακονας. Μιλάω γενικά για την γκρίνια περί windows . Αν δεν σας αρέσει ρε παιδιά μην τα χρησιμοποιείτε. Υπάρχουνε και άλλα λειτουργικά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Windows Vista Service Pack 2 Beta Public Download http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335032.aspxChangeshttp://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036.aspxDownload Linkshttp://technet.microsoft.com/en-gb/windows/dd262148.aspx
geioannou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εγω δουλευω τα vista στην εκδοση business 8 μηνες τωρα και ειλικρινα δεν εχω καταλαβει που ειναι ολα αυτα τα προβληματα που λενε για το συγκεκριμενο λειτουργικο. δουλευω ολη τη σουιτα των προγραματων της adobe και πολλα αλλα προγραμματα βεβαα και δεν εχω κανενα προβλημα.δεν εχει κολησει ουτε μια φορα...κτλ. το μονο που πραγματικα βρεισκω κακο ειναι οτι για να τρεξει πρεπει να εχει κανεις δυνατο μηχανημα, αντιθετα με τα ΧΡ οπου μπορεις να το τρεξεις πολυ πιο ευκολα σε πιο αδυνατα μηχανηματα. σε σχεση με τα service pack τωρα, ειμαι απο αυτους που περιμενω να βγει το επισημο SP απο την εταιρια, και να περασει και καιρος για να δουλευτει. γιαυτο των λογο δεν εχω περασει ακομα και το SP1.(μιας και δεν ειχα και προβληματα με το λειτουργικο). και βεβαια η ερωτηση μου ειναι. να περασω το SP1? τι λενε οι αναφορες ολων αυτων οπου το εχουν ηδη τρεξει ?
ArisG88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εγω δουλευω τα vista στην εκδοση business 8 μηνες τωρα και ειλικρινα δεν εχω καταλαβει που ειναι ολα αυτα τα προβληματα που λενε για το συγκεκριμενο λειτουργικο.δουλευω ολη τη σουιτα των προγραματων της adobe και πολλα αλλα προγραμματα βεβαα και δεν εχω κανενα προβλημα.δεν εχει κολησει ουτε μια φορα...κτλ. το μονο που πραγματικα βρεισκω κακο ειναι οτι για να τρεξει πρεπει να εχει κανεις δυνατο μηχανημα, αντιθετα με τα ΧΡ οπου μπορεις να το τρεξεις πολυ πιο ευκολα σε πιο αδυνατα μηχανηματα. σε σχεση με τα service pack τωρα, ειμαι απο αυτους που περιμενω να βγει το επισημο SP απο την εταιρια, και να περασει και καιρος για να δουλευτει. γιαυτο των λογο δεν εχω περασει ακομα και το SP1.(μιας και δεν ειχα και προβληματα με το λειτουργικο). και βεβαια η ερωτηση μου ειναι. να περασω το SP1? τι λενε οι αναφορες ολων αυτων οπου το εχουν ηδη τρεξει ? Φυσικα και να περασεις το SP1. Εχουν μεγαλη διαφορα τα vista στην ταχυτητα τους και στο γενικο συνολο. Πλεον δε μιλαμε για SP1 αλλα για SP2 beta
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 To SP1 το έχω βάλει στο laptop. Τώρα για ταχύτητες και τα λοιπά δεν ξέρω να πω γιατί τον έχω για ταινίες πιο πολύ και όταν πηγαίνω διακοπές. Ούτε βέβαια και παράπονα έχω. Στο σπίτι δουλεύω με τον desktop. Τώρα όμως με προβληματίζει η ανακοίνωση των windows 7. Σαν πολύ γρήγορα ανακοινώθηκαν ή είναι ιδέα μου. Ακόμα δεν πρόλαβε ο κόσμος να μεταβεί και να αξιολογήσει τα vista. Οι περισσότεροι με vista τα έχουν υποχρεωτικά με τα laptop και τα καινούργια branded pcs. Σκέφτομαι μήπως αποδειχτούν ακόμα ένα Windows Millenium λειτουργικό (για όποιους θυμούνται).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι μήπως αποδειχτούν ακόμα ένα Windows Millenium λειτουργικό (για όποιους θυμούνται). η πλειοψηφία τα θεωρεί εδώ και καιρό Millennium II επιβεβαίωση η απίστευτα γρήγορη κυκλοφορία των Windows 7
geioannou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 για να πουμε ομως την σωστη αληθεια, δεν εχουν τα vista τα προβληματα που ειχαν τα Millennium !! (μην τρελεθουμε κιολας) πιστευω να συμφωνειτε....
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Νταξ, στα millennium έγραφες CD και έτρωγες BSOD ...
Cygnus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Να σας πω την δική μου αλήθεια, μπορεί να είναι βαρύ και απαιτητικό λειτουργικό αλλά εδώ και ένα χρόνο με έχει βολέψει αφάνταστα και είναι μακράν ό,τι σταθερότερο έχω δοκιμάσει από windows. Τώρα, ελπίζω οι αρνητικές πλευρές τους να καλυφθούν με τα 7.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 για να πουμε ομως την σωστη αληθεια, δεν εχουν τα vista τα προβληματα που ειχαν τα Millennium !! (μην τρελεθουμε κιολας)πιστευω να συμφωνειτε.... δεν τα λέμε Millennium II επειδή δεν είναι σταθερά... για την αποτυχία τους τα λέμε έτσι...
Cygnus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι απόλυτο ότι η αποτυχία τους βαραίνει κυρίως το ίδιο το λειτουργικό. Φταίει και ο τρόπος που το λάνσαρε η MS (με παράλληλη παρουσία των XP) αλλά και οι εταιρίες hardware που άργησαν αδικαιολόγητα να κυκλοφορήσουν συμβατούς drivers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 το ότι βγαίνουν τόσο σύντομα τα Windows 7 μου λέει ότι η ίδια η MS έχει παραδεχτεί την αποτυχία των Vista
Cygnus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δες όμως πόσο μοιάζουν τα Windows 7 με τα Vista..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 αν εννοείς εμφανισιακά αυτό δεν μου λέει κάτι... στα 7 έχουν αλλάξει κάμποσα πράγματα...
gdp77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 improvement to Windows Vista operating system in term of performance, operating speed, Ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.