Προς το περιεχόμενο

Καλώς τα δεχτήκαμε (SP2 για Vista 32Bit)!!!

micos000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα δεν προλάβαμε να χαρούμε το SP1 για Vista, τσούυυυπ και το SP2 στα σκαριά!!!

Σαν πολύ γρήγορα δεν βγαίνουν τα service packs για Vista ή μου φαίνεται; :confused:

Σύμφωνα με την μαμά MS:

Windows Vista SP2 build 6002.16597 is reported to make significant improvement to Windows Vista operating system in term of performance, operating speed, reliability and stability.

Το My Digital Life, αναφέρει ότι διέρρευσε ήδη η beta έκδοση για κατέβασμα και ακόμα μπορεί κάποιος να ξεγελάσει και το windows update για να τα κατεβάσει μέσω του αυτόματου συστήματος udate των vista. :devil:

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Ακόμα δεν προλάβαμε να χαρούμε το SP1 για Vista, τσούυυυπ και το SP2 στα σκαριά!!!

Σαν πολύ γρήγορα δεν βγαίνουν τα service packs για Vista ή μου φαίνεται; :confused:

Ηδη υπαρχει σε standalone εκδοση(32bit&64bit)oχι βεβαια για απευθειας κατεβασμα απο την ms.Τα παιδια στο thelab κανουν θετικα σχολια http://thelab.gr/showthread.php?t=56359

• Super Moderators
Δημοσ.

τι θετικά σχόλια ρε GiO...το 99.99% των posts είναι για το πως θα το κατεβάσουν, πως θα το Installάρουν, αν είναι αγγλικό ή ελληνικό τι beta είναι...

κανείς δεν έχει πει ακόμα κάτι για το αν αξίζει και έτσι :P

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτές οι αναφορές στα Service Pack είναι άλλό ένα Vistaδούλεμα. Δεν γίνεται να σε γεμίζουν με ελπίδες και να είσαι συνεχώς με την αναμονή του Service Pack, όταν έρθει (Τελικό και έτοιμο για κατέβασμα) καλοδεχούμενο εως τότε τα γνωστά.

Δημοσ.

Άλλο ένα πακετάκι με post SP1 fixes και μερικά optimizations πιθανότατα backported απο τα Server2008, και λογικά το τελευταίο λόγω της κυκλοφορίας των Windows 7. Αρκετοί θα τσιμπήσουν πιστεύοντας ότι θα είναι κάτι αντίστοιχο με το SP2 για XP αλλά θα απογοητευτούν άσκοπα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ για αυτούς που τρέχουν Vista θέλοντας και μη και αντιμετωπίζουν ουσιαστικά προβλήματα και οχι μαλακίτσες του τύπου "έχω 512 RAM και σέρνονται" η "Χάνω 500 πόντους στο Vantage και 3 seconds στο SuperPI". Όποιος ψήνεται και θέλει να κάνει betatest την beta, τσάμπα για την Microsoft, ελέυθερα, και ας γράψει τεκμηριωμένα τις μετρήσεις και εντυπώσεις του.

• Moderators
Δημοσ.
τι θετικά σχόλια ρε GiO...το 99.99% των posts είναι για το πως θα το κατεβάσουν, πως θα το Installάρουν, αν είναι αγγλικό ή ελληνικό τι beta είναι...

κανείς δεν έχει πει ακόμα κάτι για το αν αξίζει και έτσι :P

Εγω παλι αλλα διαβαζω ρε Thresh στα σχολια τριων

του mariosalice

http://thelab.gr/showpost.php?p=818044&postcount=11

http://thelab.gr/showpost.php?p=818126&postcount=46

του tjole7

http://thelab.gr/showpost.php?p=818141&postcount=48

και του greekfragma

http://thelab.gr/showpost.php?p=818053&postcount=13

Προς το παρον δεν ειδα καποιον να τα χωνει πως του κατεστρεψε το συστημα,οποτε το βλεπω θετικα.Και δεν ανεφερα πουθενα πως το 99.9% των posts αφορα την μετα-εγκατασταση εποχη του sp2 και το ποσο θεικο ειναι.Παραθεση feedback και τυχον troubleshooting που αφορα αμμεσα το παρον post απο καποιους που το εχουν παρακολουθησει το θεμα μερες πριν απο μας εδωσα.

Δημοσ.
Καιρός ήταν.. Λυπάμαι εδώ και καιρό αυτους που έχουν βίστα :P

Αν υπάρξει αισθητή βελτίωση θα τα τιμήσω και εγώ..

Δεν καταλαβαινω γιατι με λυπασαι...ειλικρινα ...:-) εγω παλι παιδια...γελαω με ολουε τους τυπαιους που βριζουν τα vista δοκιμαζοντας καποια εκδοση prebeta , beta , hacked, cracked κτλπ... Εχω vista προ service pack 1 εποχης απο τον 2ο μηνα που κυκλοφορησαν σε ενα συστηματακι με athlon 3700 !!! και το συστημα δεν εχει χρειαστει ουτε format Ουτε εχει κρασαρει ποτε..ουτε τπτ....

Οσο ειχα xp ενα format τον χρονο το ηθελα....

Στο κατω κατω...εγω προτιμω μια εταιρεια οπως η microsoft να βγαζει συχνα service packs..απο το να αφηνει το λογισμικο της εκτεθειμενο στις νεες συνθηκες και απειλες που μπορει να προκυψουν και που προκυπτουν με μεγαλυτερη ταχυτητα και συχνοτητα απο ο,τι πριν απο 5 χρονια... Αλλωστε και η linux Κοινοτητα που τοσο πολυ υποστηριζουν ορισμενοι... γι αυτο ειναι ανταγωνιστικη..γιατι διαφοροποιειται συνεχεια και καθε 3 μηνο κυκλοφορει διανομες.... Μακαρι να εβγαινε καθε τριμηνο service pack...θα το εκτιμουσα περισσοτερο...απο μια εταιρεια...που σεβεται την τσεπη μου...

Μεγαλυτερο προβλημα ειναι η ημιμαθεια απο την αμαθεια.... και δυστυχως απο ημιμαθεια εδω σφιζουμε....:devil:

Φιλικα παντα...

Δημοσ.

Κλασικοί Ελληνάρες που είναι καχύποπτοι και ενάντια σε οτιδήποτε καινούργιο γιατί φοβούνται ή και βαριούνται (το πιο πιθανό) να το ανακαλύψουν.

Αυτοί που κράζουν τα Vista παλαιότερα κράζανε τα win2k επειδή τότε είχανε windows98

στη συνέχεια αφού βάλανε win2k κράζανε τα XP και τώρα που όλοι έχουνε XP κράζουν τα Vista.

Σε 2 Χρόνια που θα έχουνε όλοι vista θα κράζουν τα windows7 και πάει λέγοντας.

Όταν η Microsoft δεν βγάζει SP τότε όλοι κράζουν, τώρα που έβγαλε σχετικά γρήγορα SP2 τότε πάλι κράξιμο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Προς το παρον δεν ειδα καποιον να τα χωνει πως του κατεστρεψε το συστημα,οποτε το βλεπω θετικα.

no news=good news? :P

• Moderators
Δημοσ.
no news=good news? :P

Ε,μαλλον καποιο λογο υπαρξης θα χει το ρητο.

Αν και το θεωρω news που δεν εχει βγει ακομα καποιος εκει μεσα,εδω και 2 βδομαδες,να κραζει για τα bsod κλπ(tsakona ευχομαι να εισαι ο μονος που εχεις προβλημα και να φταει τιποτα third party).

Crossed fingers και τα ρεστα λοιπον..

Δημοσ.
Κλασικοί Ελληνάρες που είναι καχύποπτοι και ενάντια σε οτιδήποτε καινούργιο γιατί φοβούνται ή και βαριούνται (το πιο πιθανό) να το ανακαλύψουν.

Αυτοί που κράζουν τα Vista παλαιότερα κράζανε τα win2k επειδή τότε είχανε windows98

στη συνέχεια αφού βάλανε win2k κράζανε τα XP και τώρα που όλοι έχουνε XP κράζουν τα Vista.

Σε 2 Χρόνια που θα έχουνε όλοι vista θα κράζουν τα windows7 και πάει λέγοντας.

Όταν η Microsoft δεν βγάζει SP τότε όλοι κράζουν, τώρα που έβγαλε σχετικά γρήγορα SP2 τότε πάλι κράξιμο.

Ρε συ έχω vista από την πρώτη final έκδοση....

Αν εννοούσες εμενα...δε διάβασα όλες τις απαντήσεις

Για το SP2 BETA μιλάω

Δημοσ.

Δεν λέω για σένα Τσακονας.

Μιλάω γενικά για την γκρίνια περί windows .

Αν δεν σας αρέσει ρε παιδιά μην τα χρησιμοποιείτε. Υπάρχουνε και άλλα λειτουργικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...