bobidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Παρακαλώ θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για τα παρακάτω: 1. Πως απομονώνω σε αυτό το router το ασύρματο 2. Πως βλέπω αν είναι και άλλοι συνδεδεμένοι σε μένα Έχω δει παρόμοια θέματα αλλά δεν αναφερόντουσαν σε αυτό τον τύπο router και για αυτό άνοιξα νέο.
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δεν το εχω δει για να πω κατι.αλλα λογικα απο την καρτελλα wireless θα πρεπει να υπαρχει επιλογη να γινει disable .οσο για το αλλο το εχω δει μονο στο linksys και το ειχε σαν wireless clients connected kai dhcp table καπως ετσι.αν το κλειδωσεις με wpa2 σιγουρα δεν θα μπει κανεις αλλος.και να δεις ποιος ειναι συνδεδεμενος απλα θα δεις μια mac address και ενα name.δεν βοηθαει κατι.απλα κλειδωσε το με wpa2 και αμα θες hidden ssid και permit or deny συγκεκριμενες mac address.κατι αλλο δεν μπορω να πω μια δυο φορες εχω σεταρει Philips.
bobidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ......απλα κλειδωσε το με wpa2 και αμα θες hidden ssid και permit or deny συγκεκριμενες mac address....... Και πως μπορώ να το κάνω αυτό;
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 μεσα στο Philips πρεπει να υπαρχει μια καρτελλα για το ασυρματο που απο εκει βαζεις διαφορα κλειδωματα.τα καλυτερα ειναι wpa 2 η wpa.θεωρητικα δεν το εχει σπασει καποιος.ενας ψιλοκαταφερε και σιγουρα δενεμενει διπλα σου.den θυμαμε που ειναι ακριβως εχω σεταρει 1-2 και δεν ιθυμαμε απεξω.και στο manual θα γραφει αλλα θα το βρεις στο μενου.δεν ειναι κρυμεννο.
bobidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 μεσα στο Philips πρεπει να υπαρχει μια καρτελλα για το ασυρματο που απο εκει βαζεις διαφορα κλειδωματα.τα καλυτερα ειναι wpa 2 η wpa.θεωρητικα δεν το εχει σπασει καποιος.ενας ψιλοκαταφερε και σιγουρα δενεμενει διπλα σου.den θυμαμε που ειναι ακριβως εχω σεταρει 1-2 και δεν ιθυμαμε απεξω.και στο manual θα γραφει αλλα θα το βρεις στο μενου.δεν ειναι κρυμεννο. OK ευχαριστώ.
bobidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Εντέλει, βρήκα την σελίδα wireless settings και απενεργοποίησα την λειτουργία wireless (από την στιγμή που δεν την χρησιμοποιώ). Φαντάζομαι τώρα ότι, το άλλο κλείδωμα δεν έχει νόημα.
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Πάρε στο 1242 και ζήτα οδηγίες. δεν ξερω αν βοθηθανε σε θεμα ασυρματου.. Εντέλει, βρήκα την σελίδα wireless settings και απενεργοποίησα την λειτουργία wireless (από την στιγμή που δεν την χρησιμοποιώ). Φαντάζομαι τώρα ότι, το άλλο κλείδωμα δεν έχει νόημα. ναι δεν εχει νοημα.απλα αν στο μελλον το ξανανοιξεις τοτε κλειδωσε το.και προσεχε να κλεισεις το wireless και οχι το broadcast ssid γιατι αυτο ειναι αλλο πραγμα.το δευτερο ειναι απλα να μην εκμπεμπει το ονομα ενω αυτο που θες ειναι να μην εκπεμπει καθολου
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 οτι αλλο ειναι πες μας η οτι απορια εχεις.
bobidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 οτι αλλο ειναι πες μας η οτι απορια εχεις. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.