Προς το περιεχόμενο

επανεκκινηση σε safe mode

Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει καποιος πώς να κανω restart και να μπω σε safe mode? δοκιμασα όλα τα πλήκτρα απο F1-12 αλλά με κανένα δεν καταφερα. Υπάρχει μήπως κάποια επιλογη στα windows xp ώστε την επόμενη φορά να μπω σε safe mode?

Δημοσ.

το F8 είναι για το safe mode ..απλά δες αν το πληκτρολόγιό σου τα F έχουν διπλή λειτουργία και έχουν κάποιο πλήκτρο που τα εναλλάσει (π.χ. FLock) απενεργοποίησέ το για να δουλέψει τελικώς το F8

Δημοσ.

Συμφωνό και συπληρώνω εάν πας Έναρξη>εκτέλεση>msconfig μπορείς να δεις και την εκκίνηση σε Safe mode ή συγκεκριμένη επιλογή δεν κρύβει κινδίνους αλλά μην επιλέξεις κάτι χώρις να είσαι σίγουρος.

Ααα και κάτι άλλο το f8 καλλήτερα να το πατάς συννεχόμενα κάτα την εκκίνηση για τα πετήχεις πιο σίγουρα το σωστό timing (το είπα σωστά ή την σκότωσα την αγγλική γλώσσα ; )

Δημοσ.
Συμφωνό και συπληρώνω εάν πας Έναρξη>εκτέλεση>msconfig μπορείς να δεις και την εκκίνηση σε Safe mode ή συγκεκριμένη επιλογή δεν κρύβει κινδίνους αλλά μην επιλέξεις κάτι χώρις να είσαι σίγουρος.

Ααα και κάτι άλλο το f8 καλλήτερα να το πατάς συννεχόμενα κάτα την εκκίνηση για τα πετήχεις πιο σίγουρα το σωστό timing (το είπα σωστά ή την σκότωσα την αγγλική γλώσσα ; )

συμφωνώ να πατάς συνέχεια το F8.

Νομίζω σκότωσες την ελληνική γλώσσα.

Αν σε ενδιαφέρει δες το λινκ της υπογραφής μου.;)

Δημοσ.
Και αν έχεις πληκτρολόγιο όπως το Microsoft Multimedia Keyboard, φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο το F Lock για να δουλεύουν τα Function Keys.

Αν δεις το 2ο μήνυμά μου το έχω αναφέρει πρώτος :-) χε χε.. σε πρόλαβα αυτή τη φορά.

Δημοσ.

Εξαρτάται παίδες και το πόσο παλιό είναι το pc.Εκτός από το f8,υπάρχουν pc που μπαίνεις safe mode με f5 ή f6.Απλά συνήθως είναι στο f8.

Δημοσ.
Εξαρτάται παίδες και το πόσο παλιό είναι το pc.Εκτός από το f8,υπάρχουν pc που μπαίνεις safe mode με f5 ή f6.Απλά συνήθως είναι στο f8.

Συνηθως ειναι το F8(πατα το επανειλημμενα αμεσως μολις φυγει η πρωτη οθονη στην εκκινηση) , αλλα στον παλιο μου υπολογιστη δουλευε και το να εχεις συνεχως πατημενο το πληκτρο CTRL.

Φυσικα και μεσω msconfig -> ΒΟΟΤ.ΙΝΙ -> /SAFEBOOT γινεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρόμαι που σε βοηθήσαμε. Όσο για το σχόλιο του varemarious το είδα το link λίγο ιστορία είναι αλλά θα το κοιτάξω ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...