Panathinaikara Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ξερει καποιος πώς να κανω restart και να μπω σε safe mode? δοκιμασα όλα τα πλήκτρα απο F1-12 αλλά με κανένα δεν καταφερα. Υπάρχει μήπως κάποια επιλογη στα windows xp ώστε την επόμενη φορά να μπω σε safe mode?
varemarious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 το F8 είναι για το safe mode ..απλά δες αν το πληκτρολόγιό σου τα F έχουν διπλή λειτουργία και έχουν κάποιο πλήκτρο που τα εναλλάσει (π.χ. FLock) απενεργοποίησέ το για να δουλέψει τελικώς το F8
lefi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνό και συπληρώνω εάν πας Έναρξη>εκτέλεση>msconfig μπορείς να δεις και την εκκίνηση σε Safe mode ή συγκεκριμένη επιλογή δεν κρύβει κινδίνους αλλά μην επιλέξεις κάτι χώρις να είσαι σίγουρος. Ααα και κάτι άλλο το f8 καλλήτερα να το πατάς συννεχόμενα κάτα την εκκίνηση για τα πετήχεις πιο σίγουρα το σωστό timing (το είπα σωστά ή την σκότωσα την αγγλική γλώσσα ; )
varemarious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνό και συπληρώνω εάν πας Έναρξη>εκτέλεση>msconfig μπορείς να δεις και την εκκίνηση σε Safe mode ή συγκεκριμένη επιλογή δεν κρύβει κινδίνους αλλά μην επιλέξεις κάτι χώρις να είσαι σίγουρος. Ααα και κάτι άλλο το f8 καλλήτερα να το πατάς συννεχόμενα κάτα την εκκίνηση για τα πετήχεις πιο σίγουρα το σωστό timing (το είπα σωστά ή την σκότωσα την αγγλική γλώσσα ; ) συμφωνώ να πατάς συνέχεια το F8. Νομίζω σκότωσες την ελληνική γλώσσα. Αν σε ενδιαφέρει δες το λινκ της υπογραφής μου.
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Και αν έχεις πληκτρολόγιο όπως το Microsoft Multimedia Keyboard, φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο το F Lock για να δουλεύουν τα Function Keys.
varemarious Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Και αν έχεις πληκτρολόγιο όπως το Microsoft Multimedia Keyboard, φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο το F Lock για να δουλεύουν τα Function Keys. Αν δεις το 2ο μήνυμά μου το έχω αναφέρει πρώτος χε χε.. σε πρόλαβα αυτή τη φορά.
gp509 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εξαρτάται παίδες και το πόσο παλιό είναι το pc.Εκτός από το f8,υπάρχουν pc που μπαίνεις safe mode με f5 ή f6.Απλά συνήθως είναι στο f8.
Krokodilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εξαρτάται παίδες και το πόσο παλιό είναι το pc.Εκτός από το f8,υπάρχουν pc που μπαίνεις safe mode με f5 ή f6.Απλά συνήθως είναι στο f8. Συνηθως ειναι το F8(πατα το επανειλημμενα αμεσως μολις φυγει η πρωτη οθονη στην εκκινηση) , αλλα στον παλιο μου υπολογιστη δουλευε και το να εχεις συνεχως πατημενο το πληκτρο CTRL. Φυσικα και μεσω msconfig -> ΒΟΟΤ.ΙΝΙ -> /SAFEBOOT γινεται.
Panathinaikara Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 thnx for all παίδες, τελικά έγινε restart από το msconfig , με πληκτρολόγιο δεν γινόταν δουλειά, problem solved!
lefi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Χαιρόμαι που σε βοηθήσαμε. Όσο για το σχόλιο του varemarious το είδα το link λίγο ιστορία είναι αλλά θα το κοιτάξω ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.