Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ubuntu 8.10 display

Erazer_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω το εξης προβλημα αναβαθμιζοντας απο 8.04 σε 8.10 δεν μπορει να φωρτοσει τον display driver και με αφηνει μονο απο κονσολα,κατι λεει οτι λειπουν καπια χεαντερς πως μπορω να τα εγκαταστησω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω την νβιντια 5200go δουλευε κανονικα στο 8.04 μετα το upddate σε 8.10 προσπαθω να εγκαταστησω μεσω envyng αλλα μου λεει οτι λειπουν οι headers απο το kernel

Μπες αρχικά σε recovery mode και στο παράθυρο που θα σε βγάλει επέλεξε να μπεις σε κονσόλα ως root. Εκεί δώσε

apt-get update

και μετά

apt-get upgrade

αφού γίνουν οι ενημερώσεις μετά δώσε

nano /etc/apt/sources.list

θα σου ανοίξει ένα αρχείο. Πήγαινε με τα βελάκια πάνω κάτω και βγάλε το # μπροστά από κάθε γραμμην δευθύνσεων που υπάρχει στο αρχείο. Η γραμμές διευθύνσεων μοιάζουν κάπως έτσι

deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ intrepid universe

δλδ ξεκινάνανε όλες με deb. Μετά σώσε το αρχείο πατώντας ctrl+x αν θυμαμαι καλά το λέει και σε μια μπάρα κάτω στο κειμενογράφο ποιο είναι το σωστό.

Μετά δώσε ξανά

apt-get update

apt-get upgrade

κάνε τις ενημερώσεις και μετά δώσε

reboot

κάνε restart μπες με τον πιο πρόσφατο kernel ξανά σε recovery mode, μπες ξανά σε κονσόλα ως root και τώρα δώσε

envyng -t

και επέλεξε εγκατάσταση των driver.

Εκανες αυτο που ειπα παραπανω και δεν σου εγκατεστησε τα headers? Τοτε ή το apt εινια προβληματικο ή το envy δεν βλεπει τα headers.

Δωσε ενα "uname -r" να δεις ποιον πυρηνα εχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...